Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol
">

Thor 5/6/7 @ 0.8° West Günlük kanal değişiklikleri

nextreyiz61

0
Özel Üye
8 Şub 2015
508
76
28
Trabzon
haydar ustaya katılıyorum en kral cccam denedim problem çıkarttı ss kanallarında . şöyle ki bu ss kanallarında avrupanın 3 büyük ligleri yayınlandığında maç saati boyunca sorunsuz açılırken bizim lig yayınlanmaya başlayınca direk kapanıyor ve açılmıyor. server sahibi önemli maçlar olunca ilgili kanalları paylaşıma ekliyor. birkac farklı server kullandım sonuç aynı. anlaşılıyor ki biri ortaya paylaşımı atıyor öteki server siteleri de kendilerine kopyalıyor.
tüm bunlar olurken next ıks serverinin esamesi bile okunmuyor. 16 derecenin hiçbir paketini açmıyor.

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,549
2,154
113
İstanbul
haydar ustaya katılıyorum en kral cccam denedim problem çıkarttı ss kanallarında . şöyle ki bu ss kanallarında avrupanın 3 büyük ligleri yayınlandığında maç saati boyunca sorunsuz açılırken bizim lig yayınlanmaya başlayınca direk kapanıyor ve açılmıyor. server sahibi önemli maçlar olunca ilgili kanalları paylaşıma ekliyor. birkac farklı server kullandım sonuç aynı. anlaşılıyor ki biri ortaya paylaşımı atıyor öteki server siteleri de kendilerine kopyalıyor.
tüm bunlar olurken next ıks serverinin esamesi bile okunmuyor. 16 derecenin hiçbir paketini açmıyor.
Adamlar göstere göstere bakkkk ben nasıl yayınları izliyorum deyip boy boy resimler atıyor sonuç koskoca bir hüsran oluyor dolayısı ile.! Kalkıp yapmayın diyoruz özelden yazışın diyoruz bunu anlayacak kapasite yokki adamlarda...

nextreyiz61

0
Özel Üye
8 Şub 2015
508
76
28
Trabzon
Sadece yurt içinden değil ki. Yurt dışı özellikle Arap sitelerinde izledikleri kanalları gazete manşeti gibi paylaşıyorlar. Yani yurt içinden bir paylaşım olmasa dahi yurt dışı coşuyor bu konuda. Gelelim yurt içine tüpçü kanallarını nasıl izlediklerine dair youtubede bizzat paylaşım yapıyorlar. 5 yıldan beridir. Anlaşılıyor ki yerli uydu cihazları satılsın diye danışıklı dövüş hakim ve "şimdilik" atak yapmıyorlar. Yoksa bizzat ünlü marka neden kendini riske atıp iks serverine ilgili yayınları dahil etsin.
Yayıncı kuruluşlar aslında neyin ne olduğunu biliyorlar. Fakat şifreleme sistemleri koruma açısından iyisi olsun derse çuval dolusu para dökecekler.
Yani yayinci kuruluşlar milyonlarca iptv xtream hesaplarının peşinde koşmak varken. Tonla masrafa girip en yüksek seviyedeki şifreleme sistemlerine neden para versin. Kaç kişi cccam iks forever gibi uygulamalardan haberdar veya kaç kişi bu yöntemle yayınları izliyor. Cevap pek az insan biliyor