- 24 Şub 2012
- 407
- 77
- 28
Arkadaşlar tango mini HD uydu alıcısı na tandberg keyleri nasıl yüklenir
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Arkadaşlar bir cevap verecek yokmu deneyenArkadaşlar tango mini HD uydu alıcısı na tandberg keyleri nasıl yüklenir
Next minix hd tango kumandadan manuel biss girmeArkadaşlar bir cevap verecek yokmu deneyen
Varda çalışmıyorNext minix hd tango kumandadan manuel biss girme
buraya baktınızmı şifre bölümüne girişte sağ sol tuşları ile girilecek yere getirmen gerekli hala aynı iste dene cihaz destekliyorsa usb ilede atma şansın vardır mutlaka konuyu incele artı netten key güncellemeyokmu bu cihazda
Ama bunlar tandberg değilmiVarda çalışmıyor
İlk önce kumandadan f1+000 tuşlayıp emu açmanız gerek ekrana "patch etkin" uyarısı gelecek ardında menüde KOD DÜZENLE Satırı etkinleşir
MENÜ+KOD DÜZENLE ye giriyoruz
Ses açma tuşu ile BİSS bölümüne geçiş yapıyoruz
en alt satıra inin veya kısa yol tuşu YEŞİL (ekle) basın
gerekli yerleri girin harf için soldaki klavyeyi Frekans için F1 tuşuna basın
son satır girmiş olduğumuz satırdır isim girmek için SARI Tuşu kullanın
mevcut bilgileri güncellemek için satırın üstüne gelip kısa yol tuşu MAVİ ye basıp güncelleme yapabilirsiniz
ama bu keyler biss key değilki tandberg farklı yerlere girdim olmuyor ayrıca mavi tuş düzenleme tuşu onay değil usb ilede olmuyor
cihaza verilen tum yazılımlara baktım tandberg yazılımı verilmemiş bu cihaza hiç biryerde konusu yok,yazılım verilmediyse açmazama bu keyler biss key değilki tandberg farklı yerlere girdim olmuyor ayrıca mavi tuş düzenleme tuşu onay değil usb ilede olmuyor