Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
herkese slm cihazım next ye 18000 hd cx ben bu en son cıkan 24 09 2012 yazılım usden yüklüyorum cihazı tekrar acında yeni güncelstirme var diyor deavm etmek için evet deyin diyor evet diyorum yarıda hata verip takılıyo yardımcı olursanız sevinirim
Günaydın Usta
NextStar YE-18000 HD CX 24.09.2012 Tarihli Yazılımı dün akşam kurdum görüntü kalitesi hd kanallarda bile bozuldu. 30.08.2012 tarihli yazılımı tekrar kurdum düzeldi. Aynı sıkıntıyı yaşayan varmı? Yoksa benim cihazla ilgili birşeymi merak ediyorum.
İyi çalışmalar...
NextStar YE-18000 HD CX 24.09.2012 Tarihli Yazılımıdır.
Yazılım Notları :
Sayın KARBON 24/9/2012 Tarihli yazılımı USB den yüledim.Bütün favorit listeri gitti,yeni yazılımda Hotbird kanalları eksik ve radyokanalları yok,Türksat 'ta kanal A ve ART yok.
Ayrıca kanallar arası geçişte Kanak çok kısa görünüp gidiyor arkasından yerine oturuyor.
Bu yazılımlar performans arttırmak için yapılmıyor mu ? Bırakın Android' i, ben eskiden kullandığımı arar oldum Bu anlattığım sorunlar nasıl çözülecek yeni yazılımdan önce lütfen onu cevaplayın SAYGILAR ERKAN ÖZÜCE ( 18000 CX HD )
sayin ustam 24.09.2012 tarİhlİ yazilimi yÜkledİm yanliz ŞÖyle bİr sorunum var hortbİrdve astra uydusunu otamatİk tarama yapinca normal tariyor.ama tÜrksat uydusunu otamatİk tarama yapinca tp lerİ yenİden yÜklÜyor tÜm kanallar 2 tane oluyor.tp aramada yapinca mevcut frekanslarin ÇoĞunu arama yapinca kanal yok dİyor bu sorunu nasil dÜzeltebİlİrİmerkan bey ;
daha önce bir çok kez yazılarımda ve bu bölümde de söylemiştim,sizin vasıtanız ile tekrar etmiş olalım.
kanal lİstesİnİn kaybolmasi İstemeyen kullanicilar yazilimi yÜklerken gÜncelleme modunu ''sadece yazilim'' olarak seÇİp yÜklesİn.
kanal yedeğiniz var ise yükleyebilirsiniz.
Kanal kaybolup,tekrar yerine oturuyor ise görüntü ayarlarını değiştirin tv den kontrol yaparsanız bu dediğiniz görüntü dengeleme işlemi olmaz..
bendede aynı sorun türksatta vardı.türksatı komple uydu listesinden sildim yeniden ekleyip tarattım sorun düzeldi şimdi istediğim kanalın üzerine gelip silebiliyorum.hortbird ve astrada bu soruna denk gelmedimBu yazılımdaki en büyük hata ise kanal listesini düzeltirken "sil" düğmesinin görevini yerine getirmemesidir. İstediğiniz kanalları silemiyorsunuz!
MAch1 hocam, Karbon Hocam herkes görüntü kalitesinin düştüğünden şikayetçi.lütfen bir yorum yapın bir çözüm üretin bizlere....
MAch1 hocam, Karbon Hocam herkes görüntü kalitesinin düştüğünden şikayetçi.lütfen bir yorum yapın bir çözüm üretin bizlere....