İnternette full free var ama bende mi açmıyor yardım edecekler inşallah.
Günlük veriliyor onlar zaten,bazılarıda çalışmıyor olabiliyor..
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
İnternette full free var ama bende mi açmıyor yardım edecekler inşallah.
Anten kablosunu söktüm, cihazın HDMI kablosunu MONİTÖRE bağladım. İnternet kablosunu da cihaza bağladım. USB Diskten CCam server bilgilerini cihaza aktardım. Yaptığım bu. 2 oluyor galiba.
Günlük veriliyor onlar zaten,bazılarıda çalışmıyor olabiliyor..
Kulandığınız cccam dosyası hala aktifmi bundan emin olunuz,günü geçmiş ise çalışmıyor olabilir..
Sorunum hala çözülmüş değil.
hocam ben turksat bağlantısı olan 1 tane çanakla bu günlük verilen serverler veya ücretli olanlardan ne kadar yararlanabilirim. hangi kanalları izleyebilirim. bilgilendirirseniz makbule geçecek. 4 günde baya bir yol kat ettim. ama hala bilmediğim o kadar çok şey var ki
Kimsenin bir yere gittiği yok arkadaşlar,herkes burda,elimizden geldiğincede yardımcı olmaya devam edeceğiz endişeniz olmasın..slm arkadaşlar bu site ustaları nerelerde kaç gündür yoksa bu siteyi bıraktılarmı
dostum sorması ayıp kanalları nasıl izlemeyi düşünüyorsun heralde anten baglı olması lazım..ınternetten sadece key guncellıyor..ızlemk ıstedıgın tum kanalları hangı uyduysa o uyduya cevırmen gerek ok..
ciddi soruyorsan açılır..yok saka ise açılmaz.ben dun bi kaç tane free ccccam ı usbden yukledım hotbırd ve sırıus uzerınde bırcok kanal acıldı hatta ıngılızce nat geo wild bile buldum full hd ızlemekte ayrı bır zevk...