- 19 Nis 2012
- 90
- 5
- 8
slm arkadaşlar 18500plus la internete baglanamıyorum ne yapmam gerek
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
slm arkadaşlar 18500plus la internete baglanamıyorum ne yapmam gerek
Bağlantı şekliniz nedir? kablolumu, usb wiralles aparat mı? bunları belirtmeden yardımcı olmak zor.
su cevapıma bi karsılık alamadım yazık
İnternete bağlanamıyorum derken ne demek istiyorsunuz, hiç bir özellik için mi bağlanamıyorsunuz yoksa bazı özellikler için mi, normal de kablolu bağlanıyorsanız otomatik olarak bağlanır...
arkadaşlar geçen gün next le görüştüm 10gündür ana yazılımın hazır oldugunu söyledeiler uyduya vermek için test ediyorlarmış yakında cihazlarımızda kablo tv uygulaması başlıyacakmış ayrıca çok idDALI
konuştular yeni yazılmdan sonra cihazları 500tl alamasınız diye okadar iddalı konuştular bilgilerinize sunarım ne zaman uyduya vereceklerini söylemediler
usta sen gülüyorsun ama benim elime yeni yazılım bi şekilde geçti yok yok face tivit vep brosvır ip tvyi 100 cıkarmışlar menüye 6 renk seçenegi koymuşlar arka plana tema seçme interneten key güncelleme kablo tv daha yokyok şu anda bukadar yazarım gerisini sizlerede yeniyazılım gelince görürsünüz şimdilik bukadarHiç güleceğim yoktu 500 tlmi iyi sallamışlar birşey düzelmez o cihazlarda hep sorun![]()
usta sen gülüyorsun ama benim elime yeni yazılım bi şekilde geçti yok yok face tivit vep brosvır ip tvyi 100 cıkarmışlar menüye 6 renk seçenegi koymuşlar arka plana tema seçme interneten key güncelleme kablo tv daha yokyok şu anda bukadar yazarım gerisini sizlerede yeniyazılım gelince görürsünüz şimdilik bukadar
YE-18500 HD + PLUS makinemin sisteminde sadece maincode var. Diğer yazılım yükleme veya key editörlerini yüklemem gereklimi.Cevap verecek arkadaşlara teşekkürler.