sayın karbon ve reset sorunu olan arkadaşlar.:.RESET OLAYINI TAM OLARAK ÇÖZDÜM.CİHAZIN RESET ATMA SEBEBİ TAMAMEN İNTERNET KABLOSUNUN TAKILI OLMASINDAN KAYNAKLI İNTERNET KABLONUZU SÖKÜN İSTEDİĞİNİZİ YAPIN CIHAZA ASLA RESET ATMAYACAKTIR...sorunun nextstar tarafından çözülmesini istiyoruz saygılar sevgiler
22.03.13 Yazılımını Kaldırıp Tekar Eski 21.09.12 yazılımını döndüm Son Yazılım tam Bir Rezillik nedenmi wifi ile bağlıyım cccamda kopmalar mevcut eski yazılımda yok şuan. restart sorunu devam ediyor. son yazılımda osd menü Geçişleri çok yavaş bilginize duyrulur.
Freeshare de önceden BBC HD vardı türkçe altyazılı izliyorduk belgeselleri felan. Acaba yeniden olacak mı? Freeshare aktif çalışıyor.Çalışmayan arkadaşlar, DNS ayarlarınızı değiştirmenizi öneririm.
66666 aktif gözüküyor..free share çalışmıyor.astra 19 bütün kanallar kapalı.dns adresini nasıl değiştiriyoruzki.digital+.canalsat çalışmıyor.22.03.2013 yazılımı yüklü.
canalsat çalışmıyor demişsiniz sistem ayarlarında tv sistemının altında kırmızı tuş görünüyormu bi bakın. görünmüyor ise 0000 u.k den basarak key menüsünü aktif yapın. csat yine açılmazsa cihazınıza uygun keyleri usb den yüklüyerek izleyebilirsiniz.
free share ile önceki yazılımlarda canalsat ve digital ispanya kanalları açıyordu.şu an çalışmıyor.emu ile zaten canalsat ve avusturya kanallarını izliyorum.free share açık ama kanallar açılmıyor.