Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Next YE-18500 HD 24.02.2012 Free Share Beta Yazılımı
selam 2 yıldır next 18500 hd modüllü d smart makinası kullanıyorum daha önce cihazı FreeShare özellliğini hiç kullanmadım. bunun için program yüklemeside yapmadım. az önce programı indirip flash a yükledim. Şimdi programı yükleyip şifreli bazı kanalları izleyebilecekmiyim yada direk olarak güncelleme yapsam alıcağı programda bu özellik aktif olacakmı yoksa sadece bu prg ile freesahare i kullanabilecekmiyim ayrıca yorumları okuyunca d smart ile uyumlu çalışmadığını filan okuyorum ? Doğruluğu nedir acaba şu prg yi indiridim Ye18500HD_20120224
Ya arkadaslar 18500 hd plus yeni yazilimi 22.12.2012 yuklediim de elle nasil key nasil giriliyor hangi key sisteminin ismi vs irdeto videoce dogru ismi varmi
İyi günler ,şu an Next YE 18500 HD makina kullanıyorum ,bu test yazılımını usb den yüklemeye çalıştığımda uyumsuz yazılım yüklenemez ibaresi çıkmaktadır ,sorum bu yazılım benim cihaza yüklenebiliyor mu? teşekkürler.