- 14 May 2013
- 2,405
- 2,391
- 113
Merhabalar
benim sorunum biraz karışık. televizyonda tango minix hd bağlıyken TRT grubunun HD lerini ve Beyaz Tv ve bir çok kanalı izleyemiyorum. ancak kabloyu başka uydu alıcıya taktığımda bahsekonu yayınları net alabiliyorum. Uydu alıcıyı birkaç defa Fab. ayarlarına döndürdüm ayrıca yeni yazılımı yükledim ama hala sorun devam ediyor. ne yapabilirim bana yardımcı olurmusunuz.
ha birde bu IP TV olayı nedir. benim cihazda böyle bir özellik varmıdır. teşekkürler...
görüntü alamama ile ilgili birşey diyemicem alman gerek
iptv ile ilgili şunu diyebilirim iptv internetten tv kanallarını izlemene yarar hesaplar satır halinde verilir iptv paylaşım bölümünü incele bilgi sahibi olursun cihaza nasıl yüklerime gelince bulduğun adresleri dosya olarak indirip yapısını bozmadan 200 kanala kadar içinde bırakmak suretiyle yada farklı hesaplardan oluşturduğun m3u dosyanı cihaza usb ile USB tuşuna basıp yazılım yükler gibi yükleyebilirsin izlemek için ya kısayoldan MODE tuşu ile girersin yada menüden MENÜ+GEREÇLER+İNTERNET UYGULAMALARI+NETLİNK Girebilirsin menüden girmek için F1+000 tuşlayıp patch etkin yapman yeterli yoksa aktif olmuyor menüde
iptv satırı veya m3u dosya iç yapısı ve kanallar için buraya bakabilirsin http://www.next.web.tr/forumdisplay.php/454-IPTV-Linkleri-amp-IPTV-Kanal-Listeleri.html
Son düzenleme: