Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
zaten güncelleme yapmış olabilir. Şu anki yazılım versiyon bilgisi ne?Internet devamli bagli hic gelen yok yazilim guncelleme dedim version yok diyor
ilk çıkışta bende alacaktım bir arkadaşım aldı baktık aylar geçiyor düzeleceği yok ben vaz geçtim şimdi burada herkes haklı firma çıkarır sen balıklama atlamiyacaksın ölç bic hele al kardeş şimdi doğru desen seni asarlar keserler biz 900 tl verip keyif alamiyorsak neye yarar şimdi bak sağa sola daha ucuza şu anda piyasada iki tane cihaz çıkmış vede bundan daha üstün görünüyorlar 2side andriod gerçi alamam çünkü ben next seven biriyim ben 2000 evsanenin 3deden sonra 4k bekliyorumNext quantum katogorisinde sınıfta kalmış bir cihazdır kanser olmak isteyen alabilir nokta
Öle balıklama filan tavrını beğenmedim ben kimseninde kardeşim filan değilim bu işede geçen pazartesi başlamadımilk çıkışta bende alacaktım bir arkadaşım aldı baktık aylar geçiyor düzeleceği yok ben vaz geçtim şimdi burada herkes haklı firma çıkarır sen balıklama atlamiyacaksın ölç bic hele al kardeş şimdi doğru desen seni asarlar keserler biz 900 tl verip keyif alamiyorsak neye yarar şimdi bak sağa sola daha ucuza şu anda piyasada iki tane cihaz çıkmış vede bundan daha üstün görünüyorlar 2side andriod gerçi alamam çünkü ben next seven biriyim ben 2000 evsanenin 3deden sonra 4k bekliyorum
Kardeş sen niye alınıyorsun ben seni kast etmedimki bu hepimizi kast ettim yani demek istediğim çıkar çıkmaz almaya koşuyoruz ve sonradan özülen biz oluyoruz yoksa bana ne ister al ister alma kardeş Allah a emanet olÖle balıklama filan tavrını beğenmedim ben kimseninde kardeşim filan değilim bu işede geçen pazartesi başlamadım
Bu analog yayın dediğin digital yayın gelmeden önceki yayın değil mi?Analog yayın yapan bir kanal kaldı mı?slm arkadaşlar next quantum 4k uydu alıcı aldım bu cıhazda analog çıkışı var ama oradan görüntü alamiyorum tüplü tv de denedim ..