IPTV menüsünde bunlardan varCihazda ip TV xdream ,Stalker mevcutmu?
sonra M3 playlist ve M3 de var
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
IPTV menüsünde bunlardan varCihazda ip TV xdream ,Stalker mevcutmu?
Razgradın neresındensinFiyat nedir arkadaslar bu cihazin denemekte fayda var benim kullandigim suan airtech 4k plus eski olmasina ragmen gayet stabil calisiyor yazilim destegi harika
Popova karsan koyuRazgradın neresındensin
son yazılımla uydu bölümü ,resmen katledilmiş ,Merhaba
Ne yazık ki, bu alıcının birçok sorunu var
Alıcı dili otomatik olarak Çince olarak değişecektir.
Kanalların sesinde sorun var......
cihazınız hayırlı olsun ,elektrlk kesilip tekrar gelince ,makıne kendini yeniden başlatıyorCihaza iki gün önce sahip oldum. Kanal geçişleri gerçekten çok yavaş. Ayrıca uydudan mı TV'den mi bilmiyorum ama gece vakti cihaz kendi kendine açılıyor. Nedenini çözemedim
Evet bu sıkıntılı bir sorun. Ayrıca kumandadan bir kez uyduyu kapatınca tekrar açılmıyor bunun bir ayarı var mı ben bulamadımdacihazınız hayırlı olsun ,elektrlk kesilip tekrar gelince ,makıne kendini yeniden başlatıyor
HelloNext qplay data and time not update automatically and should be manually update. After shutdown or restart data and time return to 2015 and message no Internet.
Please help.
MehabaCihaz kanal taşımayı yapmıyor!!
Seçiyorum kanalı kırmızı butona basınca, devre dışı kalıyor!
Kanal taşımayı yapabilen varmı?
21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Slm arkadaşson yazılımla uydu bölümü ,resmen katledilmiş ,
oscam yüklemek istiyorum ,ekranın altında seçme
düğmeleri görünmüyor ,deneme yanıma ıle seçiyorm
renkli tuşlardan ,ve daha birçok eksik
Sorunu çözmüştüm ,yazılım so yazılımdı ,fakat buğ oluşmuş , o yazdığın yöntemi denemiştim ,Slm arkadaş
ssenı problemınıde şöyle cüzüm var. tabii yazılımın yenı versiyonu gelene kadar idare etmek gerekır. Ayarlar kısmından ileri ayarlara gel orda ekran yazısına tıkla. Ardından ekran konumuna tıkla orda uzaklaştır seceneğine gel OK tuşuna bas bırak bas bırak yaparak uzaklaştır bende 87 yedide sen kendıne göre ayarla uzaklaştır yakınlaştır. Kolay gelsin
merhaba maalesef next in böyle bir sorunu var bende ilk çıktığında aldım şu an satmayı düşünüyorum cihaz donanım olarak çok iyi ama yazılım olarak sıfır ve bir çok uygulamayı çalıştırmıyor şikayet eden çok ama ilgilenen yok onun için benim kullandığım son next cihazı bu olacak ve kimseye de tafsiye etmiyorumherkese merhaba
Bu cihazı aldım ama maalesef saat ve tarih otomatik olarak ayarlanamıyor.
Ve şu ana kadar bu cihazı güncellemek için hiçbir ürün yazılımı sağlanmadı.
Next şirketi alıcıların yazılımını güncelleme konusunda neden bu kadar düşük performans gösteriyor?