- 5 Ara 2019
- 3
- 0
- 1
eyvallah hocam eline sağlık
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Teşekkür ediyorumteşekkürler
teşekkür ederim.16 Ocak 2019 Edit : Otomatik Güncelleme Sorununa getirdiğim çözüm %95 sorunsuzluk oranıyla testten geçti. 1 tane pek rahatsız etmeyen problemi var onun dışında rahatlıkla kullanılıyor.Bu konudaki uygulamaları yüklemeden rahatça Google Playdan uygulama indirip yükleyebilirisiniz.[Gizli içerik]
Otomatik Güncelleme Sorunu Çözümü Konusuna Gitmek İçin Tıklayınız
Genel olarak teşekkür etmeyi bilmeyen bir toplum olduğumuz için konuyu bu hale getirdim. Bazı uygulamalar yüzlerce kez indirilmesine rağmen teşekkür eden kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.Bu işi insanlara yardım etmek için yapıyorum yoksa tv izlediğim vakit haftada 1 saat bile değildir ancak almış olduğunuz cihazı daha rahat kullanasınız diye kendi yaptıklarımı paylaşıyorum.Cevap yazıldıktan sonra konu açılacaktır.İçerisinde youtube,film izleme vb. gerekli şeyler vardır...
16 Ocak 2019 Edit : Otomatik Güncelleme Sorununa getirdiğim çözüm %95 sorunsuzluk oranıyla testten geçti. 1 tane pek rahatsız etmeyen problemi var onun dışında rahatlıkla kullanılıyor.Bu konudaki uygulamaları yüklemeden rahatça Google Playdan uygulama indirip yükleyebilirisiniz.[Gizli içerik]
Genel olarak teşekkür etmeyi bilmeyen bir toplum olduğumuz için konuyu bu hale getirdim. Bazı uygulamalar yüzlerce kez indirilmesine rağmen teşekkür eden kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.Bu işi insanlara yardım etmek için yapıyorum yoksa tv izlediğim vakit haftada 1 saat bile değildir ancak almış olduğunuz cihazı daha rahat kullanasınız diye kendi yaptıklarımı paylaşıyorum.Cevap yazıldıktan sonra konu açılacaktır.İçerisinde youtube,film izleme vb. gerekli şeyler vardır...
güzelBu arada buda yeni apkler :
İndir New zip
Kingroot Root yetkisi verme programı Link2sd Rootlu Veritabanı önbelleği silme ve uygulamayı sd karta USB belleğe taşıma programı Sd maid rootlu rootsuz temizlik programı
teşekkürler16 Ocak 2019 Edit : Otomatik Güncelleme Sorununa getirdiğim çözüm %95 sorunsuzluk oranıyla testten geçti. 1 tane pek rahatsız etmeyen problemi var onun dışında rahatlıkla kullanılıyor.Bu konudaki uygulamaları yüklemeden rahatça Google Playdan uygulama indirip yükleyebilirisiniz.[Gizli içerik]
teşekkürler emeğine sağlıkteşekkür ederim.