Scart dönüştürücü kullanabilirsiniz .
Zaten
NEXT Pandora HD'de de Scart-komposit bağlantı kullandım mecburen. Scart dememin sebebi "
slim" versiyonda doğrudan scart yok.
NEXT Pandora HD'de son izlenimlerim ve deneyimlerim:
.
Sesin kendi kendine kapanması ve kumandadan müdahaleye müsaade etmemesinin çözümü şu;
Güç ayarlarında kapatma "
normal" ve "
ekonomik" olarak 2'ye ayrılmış.
"
Normal" olarak kapatınca cihaz tamamen kendini kapatmıyor, PC gibi hazırda bekliyor ve bu durumda panelde saat gösteriyor iyi hoş ama sorunun sebebi de bu normal mod.
Normal modla kapatınca,
cihazda tam kapanmama,
sesi iptal etme ve
kumandadan sesi açtırmama gibi sorunlar oluşuyor.
Peki
ekonomik mod...
Bu kapatma cihazı
tam anlamıyla kapatıyor, şöyle ki; tekrar açmak isterseniz "
boot" edilmesini bekliyorsunuz. Bu da biraz uzun sürüyor.
Bu modun sorunları da şunlar;
.
Panel saati kapanıyor, yalnızca güç düğmesi yanıyor. (bu mecburi olarak böyle tasarlanmış olabilir)
.
İnternet veya
uydu saati doğruyu göstermediği için elle düzeltirseniz,
ekonomik aç-kapa sonrası cihazın tarih ve saatini korumuyor, abuksubuk tarih-saat çıkıyor androidde.(1970 yılı..)
Diğer bir husussa; ilk sürüme geri dönüp testlere bakayım dedim ama yükleme yapmıyor. Ara sürümlere izin veriyor ama en eski sürüm yüklenmiyor.
Cihaz bu haliyle de gayet kullanılabilir ama biraz can sıkıcı doğal olarak.
Bir önceki yazımda belirttiğim gibi,
youtube sorununu ise
dolphin browser ile çözülüyor. (Dolphin Jetpack ne kadar etken pek karar veremedim) ama tüm browserlar aşırı derecede yavaş(android 4.0.3 için bile...)
Root ile bazı sorunlar ve performans artışı sağlanır mı bilemiyorum. Rootlu yazılım denemedim.
Aslında profesyonel bir ekip biraz el atsa cihaz her ne kadar 4.0.3 kullansa da aşılamayacak sorunlar olduğunu hiç sanmıyorum.
Ama sanırım bunu NEXT'in pek yapacağı yok gibi maalesef...
EK: Radyo arkaplanı değiştirilmesi için bir yol var mı? Yoksa rootlamak mı gerek?