yeni yazılımda düzeldimi ?
bi turlu yukleyemedımkı sen denedınmı
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
yeni yazılımda düzeldimi ?
evet yükledim alınan dosyayı zipten çıkar esas yazılım onun içinde bu yazılımda sorun biss ler açlışmıyor sanırım bir de alt yazı olayında sorun var şimdilik gördüğüm altyazılar çalışmıyor
slm mesela bu biss le hangi kanallar açılıyor.Ben Uygulamalar>>Biss>>Network güncellemeden güncelle dedim biss çalıştı.
O kadar kişi bakmış bir yorum bile yok ya . hayret valla! ha bir de şu var. o kadar kişi emon uygulamasını yüklüyor. ne olduğunu bilmeden ne işe yradığını bilmeden mi yüklüyor. sözün bittiği yer olsa gerek.
cevabın için çok teşekkürler. ayrıca gs tv yi de izlemek istiyorum ve bazı Azeri kanalları da. ama şifreli kanal diyor.bunun için bu emon uygulaması yeterli olurmu yoksa piyasada kart satılıyormuş onumu almam gerekir illa. yoksa bildiğiniz başka bir yöntem varmı .saygılar...
iyi günler arkadaşlar,
yeni aldığım pandora nın emon uygulamasına geldiğimde ''ayarların etkin olması için cihazı yenide başlatın'' uyarısı vardı.Bir kaç defa yaniden başlatmama rağmen,uyarı değişmedi.Ben de emon u kaldırdım ve 1.1 sürümünü yeniden yükledim.
Hala aynı sorun devam ediyor.
Yardımlarınız için teşekkürler
Mehmet05 kardeş,
14.08.2013 yazılımı yükledim.Emon sorunu halloldu.Yazılımı yükledikten sonra,
cihaz uzaktan kumanda ile kapanıyor fakat tekrar açılmıyor.Bu konuda da yardımcı olursan teşekkür ederim.
Size de kolay gelsin
Next servisinin önerisi doğrultusunda,cihazı fabrika ayarlarına alıp,06.08 tarihli yazılımı yükleyince
sorun çözüldü.
Cihaz stabil.Önerilerinize ve cevaplarınıza teşekkür ederim.
Kolay gelsin
İyi günler arkadaşlar bende pandora yada machine 3d arasında kararsız kaldım hangisi daha iyi acaba ? birde uydudan otomatik güncelleme yapıyor mu ve şifreli kanalları otomatik şifrelerini kırabiliyor mu ? Bilen arkadaşlar karbon, mach1 yada anlayan başka arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim.Teşekkürler