Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Merhaba arkadaslar,
su an freeshare özelliginle sorunu olan varmi ?
Bende cok sorun cikartiyor son haftadir. Acilirsa belki bi 10dkk durup kapaniyor.
Sorun bendeki cihazdami yoksa genel olan bi sorunmu ?
tskler
tango plus ile şifreli kanalları açmaya çalışıyorum fakat şu ana kadar başarılı olamadım. Cihazda wifi aparatı da var. Onun üzerinden Güncel yazılımı V2.11 kurdum. key dosyasını indirdim. Fabrika ayarlarına döndüm. Tekrar kanalları arattım. F1 + 000 yaptım. Hep patch etkindi zaten. 40 sayfa serverın hepsini aktif ettim. Derdim nat Geo Discovery kanallarını izleyebilmek. Neyi eksik yapıyorum arkadaşlar?offf:
Cihazı yeni aldım. Server süresinin dolmasına 2 yıl var. Serverda iş mi yok nedir?
turksat uydudan deniyorum Turksat2/3/4A (42E) diyor. Discovery üzerine gelince sinyal gücü ve kalitesi 60 70 üzerinde. Server cihaz ile gelen server, özel değil. 2 yıl bedava server dediklerinden.
Kumandadan F1+000 tuşlayarak EMU Ve Free Share özelliğini aktif edebilirsiniz..
![]()
FreeShare aktif etmek için internet bağlantınızı sağlıklı şekilde yaptıktan sonra Menü - Gereçler - Ağ Ayarları - Server Ayarları - Bölümünde iken IP/URL satırının üzerine gelip kumandadan yön tuşlarını kullanarak üstteki rakamı 40. sıraya getirin, Server Tipi GShare3 olarak görünecektir. kumandadan yeşil tuş ile bağlan tuşuna basarak bağlantı sağlayınız..bağlantı sağlandığında aşağıdaki resimdeki gibi yazılar çıkacaktır (Bağlı yazan kısmın yanındaki tarih freeShareyi aktif ettiğiniz tarih ve son ereceği tarihi gösterir.
![]()
![]()
![]()
![]()
-------------------------------------------------------------------------
Cihaza verdiğiniz herhangi bir şifreyi unutmanız durumunda master şifreyi kullanarak cihazınıza tekrar erişim sağlayabilirsiniz.
Master Şifre : 9876
masadmx Nickli Üyeden Alıntı
cihazım Next Minix HD Tango Plus
Arkadaslar server aktiv edemiyorum son yazılımı yukledım fabrıka ayarlarına dondurdum
kanal lıstesı yuklendı patch aktiv internet bağlı server kapalı yazıyor ne yapmak lazım ?
Next Minix HD Tango Plus (V2.16)
internet durumu : bağlı
server durumu:kapalı
su soruyu sordum cevap veren olmadı neyse bılgın olsun ben aktıv ettım olurda bırıne lazım olur bılgın olsun senınde
server ayarlarına gelıyorsun 40 a getırıyorsun server 40 altta 1 2 3 yazıyor 3 e tıklayıp varsayılan server lerı yukle dıyor serverı aktıv oluyor.