- 6 Şub 2015
- 243
- 30
- 28
Merhaba,
Freeshare de hangi uydu ve kanallar var acaba, liste yokmudur
hotbord ve astra uydusudur free server açılan kanallar iyi seyirler
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Merhaba,
Freeshare de hangi uydu ve kanallar var acaba, liste yokmudur
Şifreli kanalları nasıl izleyebilirim? Biss Key, Emu Key? Emu Key'i nasıl aktif edebilirim. Paket mi satın almam gerekiyor?
slmlar,
arkadaslar cihazi bu sene 9. aydan Trden getirdigimde böyle bir freeshare özelliginin oldugunu bilmiyordum. freeshare özelligini aktiv yaptim astra ve hotbirtteki yayinlar acildi lakin bu TKGS özelligi benim hic hosuma gitmedi,mesela türksatta hazir kanal listesinde bizim avrupadan izleyemedigimiz hd yayinlar öncelikli.bu deaktiv yapabilirmi? kanal düzenlemeyle bunlari silmek istiyorum TKGS uyarisi aliyorum.ayrica bu TKGS nedir?gereklimi.bi arkadas aciklarsa memnun olurum.
saygilar
Mrb yaklaşık iki yıldır bu cihazı almış bulunmaktayim freeshare özelliğinin olduğunu bilmiyordum aktif yaptığım da şimdi kanalları acar mi herhangi bi sorunla karşılaşır miyim
Teşekkürler hocam herhangi süre kısıtlaması sorunu yasamam dimiFS ile açılan kanalların hepsi açılıyor hocam. Herhangi bir sorun olmaz.
Teşekkürler hocam herhangi süre kısıtlaması sorunu yasamam dimi
Next firması FS konusunda çok sorunu olan bir firma değil. Forumda yönetici üstadlar daha detaylı biliyordur ama herhangi bir süre sıkıntısı olmadı bu zamana kadar. Teknik aksaklıklar dışında.