Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
helal olsun bu next&nextstar a ve argesinde çalışan mühendislere felaket muhteşem bir yazılım geliştirmişler tamamen cihazın çökmesi teknik servislerin para kazanması için yapılmış bir yazılım gibi olmuş.yazılımı yükle ama eski kanal listesini yükleme cızz sonra 10 lira verirsin tabi bunla kurtarırsan tamam bu test yazılımı ama final yazılımında ne olacak allah bilir ben yazılımı yükledikten sonra yaklaşık 1 saat uğraşıp yaptığım kanal listesi ( bende 4 adet çanak var ) yükleyemiyeceksem nerde o son teknoloji ürünü diye tanıtılan cihaz peh alın size ip tv li yazılım "" ne zaman çıkacak hadi çıksın daha çıkmadımı çıksada yüklesek işte böyle dalga geçer gibi yazılım çıkar "" ben yüklemedim yüklemeyide düşünmüyorum arkadaşım yüklemiş sonrada teknik servise 10 lira yükledi cihaz çalıştı
Cihaza yazılım yüklenebilmesi için rs232 girisine takılacak stero kulaklık jakı ile yüklenecektir.
1. uç rs232 3nolu girişin takılacaktır.
2. uç rs232 2nolu girişin takılacaktır.
3. uç rs232 5nolu girişin takılacaktır.
Upload sitelerinden belli bir süre sonra silindiğinden
Aşağıdaki dosyada kalıcı olarak faydalanabilirsiniz
SERVİSE TEŞEKKÜRLER
tesekkurlrCihaza yazılım yüklenebilmesi için rs232 girisine takılacak stero kulaklık jakı ile yüklenecektir.
SERVİSE TEŞEKKÜRLER
Cihaza yazılım yüklenebilmesi için rs232 girisine takılacak stero kulaklık jakı ile yüklenecektir.
SERVİSE TEŞEKKÜRLER