Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
merhaba arkadaşlar next minix pembe cihazıma 08 11 2016 tarihli yazılımı yazılım+kanallistesi attım sadece yazılım olarak attım usb ile, ekran gidip geliyor sürekli tüm kanallarda aynı sorunu yapıyor 2015 tarihli bir yazılım buldum attım düzeldi şimdi de youtube açılmıyor bunu bi kaçkez tekrarladım hep aynı ne yapmam gerekiyor yazılımı atarken mi hata yaptım doğrumu attım bu konuda yardım edin lütfen şimdi yine tekrarladım yine aynı değişmiyor cihaz ilk cıktığında almıştım yaşlandı sanırım
merhaba arkadaşlar next minix pembe cihazıma 08 11 2016 tarihli yazılımı yazılım+kanallistesi attım usb ile ekran gidip geliyor sürekli tüm kanallarda aynı sorunu yapıyor 2015 tarihli bir yazılım buldum attım düzeldi şimdi de youtube açılmıyor bunu bi kaçkez tekrarladım hep aynı ne yapmam gerekiyor yazılımı atarken mi hata yaptım doğrumu attım bu konuda yardım edin lütfen
2015 güncellemesinde youtube çalışmayabilir. youtube çıkartmış olduğu güncellemesiyle çoğu cihazda problem yaratmıştı senin de attığın yazılım muhtemelen youtubesi çalışmayan 2015 versiyonu bir yazılım olabilir tam tarihine baktınız mı
--------------------
bir de şunu ilave edeyim next cihazlarında malesef bu problem var. bazen yedeğini aldığınız kanal listesi vs şeylerin 2 veya 3 yazılım sonrasında uyumlu olmayabiliyor.