Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Arkadaşlar iyi akşamlar, cihazım next minix hd pembe
yazılım da şu andaki en son sürüm yüklü yani: 02.12.2015 tarihli yazılım
sorunum şu:
son zamanlarda kumanda ile örnek veriyorum 3 tuşuna bastığımda 3 teki kanal açılacağına 333 veya 3333 basmışım gibi ekrana geliyor
veya kanal listesini ekrana getirmek için OK tuşuna bastığımda sanki 4 - 5 defa basmışım gibi kanal listesi gidip geliyor
aynı zamanda kanal listesi ekranda iken, yukarı veya aşağı tuşlarına bastığımda jet hızıyla yukarıya veya aşağıya gidiyor.
iki farklı kumanda var, biri orjinal büyük olanı, diğeri ise küçük olan kumanda.
anlattığım bu sorun meydana geldiği zaman, her iki kumanda aynı sorun yaşanıyor.
Bunun sebebini bilen varsa fikirlerinizi ve yardımlarını bekliyorum. Teşekkür ederim.
yazılımı yükledim cihaz hiç açılmıyor foksiyonlar işlemiyor cihazın reset yeride yok ne yapacağım yardım acill
en son yazı ekranda bim farklı diyordu yüklerken
merhaba cihazda 02/12/2015 tarihli yazılım var bütün kanallarda sinyal güçlü olduğu halde fox hd donma sorunu var (sinyal güçlü) daha önce next hd plas blacta oluştu yeni yazılımla düzetilmişti ,yardımlarınızı bekliyorum ...
selam ustalar bir soru da ben sorum bende minix hd mavi cihaz var iptv 100 adet aliyor bunu yukseltmek icin teknik servisten deskmi lazim
tesekurler
imkani varmi ya ornegin uydulardan 4/6 uydu harici silinse zaten kulanmiyoz yazilimi da teknik servis yapmasi gerekmiyormu
Next Minix HD Kanal 01.03.2016 (Yazılım gibi atınız Hem yazılım hem kanal listesi) yayınlamış
next mini hd mavi
fakat yazılımı yuklemeğe çalıştığımda cihazınızla uyumlu değil diyor ne yapmalıyım ?
emeği geçet tüm arkadaşlara teşekkürler
Next Minix HD Kanal 01.03.2016 (Yazılım gibi atınızHem yazılım hem kanal listesi) sitede yazılım yayınlamış ve hem kanal lıstesı hem yazılım artı yazılım gıbı atınız dıye belirtmiş fakat olmuyor benım dedıgım bu yayınlamıs olan yazılımı nasıl kullanıcaz ? emeği gecen arkadaslara tesekkurler .