OK tuşuna basın.20 li ekran geliyor.Kumandada ZOOM tuşuna basarsanız 10 lu hale geliyor
Allah senden razı olsun kardeşim. Ben kaç gündür yapmaya çalışıyorum bulamıyordum. Ne kadar da kolaymış.
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
OK tuşuna basın.20 li ekran geliyor.Kumandada ZOOM tuşuna basarsanız 10 lu hale geliyor
Kanalı silip baştan taratınız.EMU AKtif değilse aktif ediniz.Hemen ardından tekrar kontrol ediniz.Açılmış olması lazım.
ya dostlar merak ettim bu siyah menülü yazılımı yükledikten sonra .arkası arkasına kanal gecişleri yaptımmı hemen cihaz kendini reset ediyor bu ne olaki .yazılımdamı sorunvar yoksa cihaz bu yazılımı kaldıramıyormu. yoksa bu olay sadece benim cihazdamı yapıyor .bu konuda tecrübesini paylaşan olursa makbule gecer tşk
ArkadaŞlar nasi bİ deĞİŞİklİk yok ben dÜn yÜkledİm ara yÜzÜ falan komple deĞİŞmİŞdailymotion var pİcasa var Öncekİ sÜrÜmde bunlar yoktu..
Merhabalar;
1 senedir digiturk uydu alıcısı kullanıyordum o yüzden minix hd kullanamıyordum geri başlayacağım kullanmaya bundan önceki güncellemeleri yüklememiştim direk bunu yüklersem olur mu bundan önceki tarihlerinde yazılımları yüklenmesi gerekiyor mu ?
Sadece, en son yazılımı yüklemeniz yeterli. Bütün yeni özellikler, iyileştirmeler gelir.
İnsanların kafasında "acaba eski ara sürümlerdeki özelliklerin de gelmesi için bütün versiyonları yüklemeli miyim" düşüncesi oluşuyor. Ancak hiç gerek yok. En son versiyon, önceki versiyonlardaki herşeyi içerir zaten. Eğer her versiyonu tek tek kurarsanız boşa zaman harcamış olursunuz.
Misal, Windows XP kurulu olan bilgisayara siz Win8 kuracaksınız. Aradaki Vista ve Win7'yi kurmaya hiç gerek var mı?
Çok sorulan bir soru olduğu için açıklama ihtiyacı hasıl oldu, kusura bakma ugurilhan02.