Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Bu yazılım ile önceki yazılımda yayınlanan android_rcu_nextstar.apk uzaktan kumanda ugyulaması çalıştırılabiliniyor mu?
Yok çalışmıyorsa kurup da yanlış bişey yapmayalım.
Android işletim sistemi olan telefonunuza kuracaksınız uygulamayı.
Onu biliyorum da, ben şunun teyidini almak istedim:
Bu android kumanda olayı ilk 21.09.2012 tarihli yazılımla geldi.
Şimdi ise 22.03.2013 tarihli daha yeni bir yazılım var.
Bu yeni yazılımda da bu uygulama çalışıyor değil mi?
Sadece 21.09.2012 tarihli yazılımda çalışmıyordur sanırım???
Karbon
Administrator
ustaya bir sorum olacak .bu çihazdaki servırla çözdüğü yayınları aynı ag üzerinde baglı olan laptopumda kaydedebilirmiyim. yani eternetten internet kullanıyorum aynı modem üzerinden bu minik hecdi cihazda internet alıyor dolayısıyla ikiside ag üzerinde .bizde bu ag üzerinde olmasını fırsat bilerek yayınları ag üzerinden alıp pc me kaydede bilirmiyim olusada nasıl olcek kısaca acıklarsa makbule gececek.çünkü kendisi kayıt yapınca yaptıgı kayda şifre koyuyor bende çözdüğü yayınları başka proğramla laptop üzerinden ag yardımıyla alıp kaydetsem diyorum.olurmu diye soruyorum
Arkadaşlar ses verin lütfen ethernetten bağlandım ama Next Minix HD cihazım youtube videolarını oynatmıyor Movie not founded in server diye bir uyarı veriyor bilgisi olanlar lütfen yardım edin.
güncel yazılımı yeniden yanlışlıkla SW den güncelledim yazılım eskiye döndü usb ile yeni yazılımı tekrar yükledim anca kanal listesi ekranı eski yazılımın ekranı gibi kaldı kanalların yanındaki hd yazıları ve geniş kanal tablosu ekranı kayboldu çözümü nedir..