Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Next Minix HD (Pembe - Mavi) 06.07.2013 Tarihli Yazılımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meysa512

0
Özel Üye
11 Haz 2012
289
9
18
Hatay/Samandağ
merhaba sure kisiltmasi olmadan seyrede bildigin iptv adresleri varmi verdigin galaxytv donmadan seyrede biliyorum daha once denedigim tum linkler 30 saniye sonra duruyordu eger denenmis adres linklerini yayinlarsan sevinirim

Maalesef ben de yeni farkına vardım.Sadece bu kanalı süre sıkıntısı olmadan seyredebiliyorum.JSC Sportları yükledim.Görüntü kalitesi uydununkinden çok daha iyi fakat 60 sn izleyebiliyorsun.Ben anlamadım.Linklerde mi sorun cihazda mı diye?Karbon usta sorun sence nerede?

Erman35

0
Üye
30 Tem 2012
8
0
1
Arkadaşlar yeni yazılım evet güzel olmuş ancak küçük bir sıkıntıyı dile getirmek istiyorum. Uydu alıcımızın Video çözünürlük ayarı 1080p-60 olursa şifreli kanallarda GUIDE'a baktığımızda görüntü soldan kayma yapıyor. Şifresizlerde ve daha düşük çözünürlük ayarlarında (1080p-50 dahil) bir sıkıntı yok.

TEKONMAN

0
Üye
12 Ağu 2012
127
5
18
Bu yazılımda yükleme sorunu var.
1-) Uydudan güncelleme yaparken güncelleme yüklendi tamam dedik. ama açılıp kapanma olmadı. Fabrika ayarlarına döndük fayda etmedi. Sonra bir kaç defa daha uydudan güncelleme yapmayı denedim. Bu seferde yükleme tamamlanmadı.
2- USB ile güncelleme yaptım. Normal olarak güncelleme işlemi bitti. uydu kapanıp açıldı. Bu seferde açılırken Güncelleme var diyor. Uydudan da güncelleme tamamlanmıyor. Bunun içim bu yazılımı nasıl yükleyeceğim. Şimdiye kadar güncellemelerde hiç problem yaşamıyordum. Bu konuda usta sayılırım. Benden kaynaklanan bir şey değil. 03/05/2013 yazılımı mevcut.

32ilhan

0
Üye
30 Mar 2013
5
0
1
Next Minix HD (Pembe - Mavi) 06.07.2013 Tarihli Yazılımı yükledim hoşuma gitmedi eski yazılımı nasıl yükleye bilirim usb denmi yoksa uyudan güncellemedenmi eski yazılımı yükleye bilirim yardımcı olursanız memmun olurum arkadaşlar

umran47

0
Üye
9 May 2013
2
0
1
Next Minix HD (Pembe - Mavi) 06.07.2013 Tarihli Yazılımı yükledim hoşuma gitmedi eski yazılımı nasıl yükleye bilirim usb denmi yoksa uyudan güncellemedenmi eski yazılımı yükleye bilirim yardımcı olursanız memmun olurum arkadaşlar

istediğin yazılımı tekrardan indir usb üzerinden yeniden güncelle olur..

burak16

0
Üye
2 Şub 2013
9
0
1
yenı yazılım güzel stabıl çalışıyor tam denemesemde uydudan kendı kendıne guncelledı suprız oldu tv acınca :)

pronvera

0
Üye
1 Haz 2013
3
0
1
Değerli Karbon Kardeşim!Next Mnix HD Pembe cihaz açılırken "Yeni Yazılm Yükleyin" uyarısı geliyor.Evet-Hayır diye.Evet diye OK e basıyoruz. Yükleme % 2 den sonra hata oluştu deyip yüklemiyor.Neden uydudan yüklenmiyor.Bu da gösteriyorki bu Next Argeciler bu işi beceremiyorlar kardeşim.Bir yazılım düzeltemediler be.Bu işi en güzel Koreliler yapıyorlar.Örnek alsınlar çalışmalarından biraz.Ben bilecem bu yazılım işlerinide yazılım hata verecek mümkün değil,bunlar kadar bilgim olsa robot yaparım valla.Nextciler malesef sınıfta kaldılar,beceremiyorlar bu yazılım işini.Ne demek yahu bastınmı yükleyecek arkadaş,millet uzaya gidiyor be ..Öyle değilmi?Biz bunların keyfini bekleyeceğizki adam gibi yazılım yazsınlar..Ölme eşeğim ölme....Haksızmıyım kardeşim?Saygılarımla...

azerisat

0
Üye
16 Kas 2012
113
0
16
Baku
Değerli Karbon Kardeşim!Next Mnix HD Pembe cihaz açılırken "Yeni Yazılm Yükleyin" uyarısı geliyor.Evet-Hayır diye.Evet diye OK e basıyoruz. Yükleme % 2 den sonra hata oluştu deyip yüklemiyor.Neden uydudan yüklenmiyor.Bu da gösteriyorki bu Next Argeciler bu işi beceremiyorlar kardeşim.Bir yazılım düzeltemediler be.Bu işi en güzel Koreliler yapıyorlar.Örnek alsınlar çalışmalarından biraz.Ben bilecem bu yazılım işlerinide yazılım hata verecek mümkün değil,bunlar kadar bilgim olsa robot yaparım valla.Nextciler malesef sınıfta kaldılar,beceremiyorlar bu yazılım işini.Ne demek yahu bastınmı yükleyecek arkadaş,millet uzaya gidiyor be ..Öyle değilmi?Biz bunların keyfini bekleyeceğizki adam gibi yazılım yazsınlar..Ölme eşeğim ölme....Haksızmıyım kardeşim?Saygılarımla...

Hos bulduk kardesim. Ben de minix HD Pembe kullaniyorum. cihaz acilirken okeye bastim ve bal gibi yukledi .......................
kusursuz bir sekilde......................
saygiyla................

hedef2010

0
Üye
17 May 2012
217
11
18
çalışabilen IPTV için hazır txt dosyası sinema kanalları olan var mı? yardımcı olurlarsa buradan paylaşıma sunarlarsa memnun kalırım... hürmetler.

meysa512

0
Özel Üye
11 Haz 2012
289
9
18
Hatay/Samandağ
Tam anlamıyla sıfır takılma ile izleyebildiğim sadece 1 tane kanal var IP tvden.diğer kanallarda 1 dklık süre sıkıntısı var. İsterseniz yükleyeyim.Ama sadece 1 kanal.O da Galaxy TV...

tuan

0
Üye
7 Tem 2012
70
1
8
arkadaşlar yeni yazılım youtube çok takılıyor bende tekrardan bir önceki yazılımı yükledim her şey süper düzeldi yeni yazılıma hiç gerek yok bence boşuna macera aramak gibi bir şey ama yinede emeğe saygılı olmak lazım emeği geçen herkese teşekkürler

tiestonur

0
Üye
27 Ağu 2012
5
0
1
İstanbul / Kırklareli
-Bir önceki yazılımla youtube açamıyordum, şimdi sorunsuz açılıyor youtube maşallahı var.
-Fakat yazılımı 2 gün arayla üst üste yükledim. Bugün uyduyu açtığımda da yazılım yükleme sayfası gelecekmi merak ediyorum.
-Birde IP tv test için bir kanal ekledim kanalı açamadan kendini restart yaptı, açıldığında IP tv menüsüne girdiğimde eklemiş olduğum kanalın silinmiş olduğunu gördüm bir dahada denemedim :)
-Bunun dışında merkezi çanak sistemi kullanmaktayım, 4 çanak olmasına rağmen sadece türksat ve hotbird ü görüyor cihaz, oysaki yazılımdan önce eutelsat ve astra da uydu listesinde çıkmaktaydı. (belki uydu taraması yapmak gerekebilir henüz denemedim !)
-Uydular (türsat-hotbird) arasında geçiş yaptığımda kanal listesinde son izlenilen kanal gelmekte fakat kumandadan OK ile seçim yaptığımızda kanal açılmıyor bir alt veya üst kanala (OK ile seçim yapmadan) geçip geldiğimizde OK yaptığımızda kanal açılıyor.

Elimden geldiğince yeni yazılım ile birlikte fark ettiğim sorunlardan ve değişikliklerden bahsetmeye çalıştım....

Son düzenleme:

halit3

0
Üye
8 Eyl 2012
61
1
8
Uydu alıcısının çözünürlük ayarı tv den yapınca kanal düzenleme menüsündeki sol tarafdaki küçük ekranda hd yayınları pır pır yaparak hışırtılı gösteriyor ve istenen kanal sıralamasını yaptırmıyor cihaz ama diğer çözünürlüklerde olmuyor.

32ilhan

0
Üye
30 Mar 2013
5
0
1
arkadaşlar yeni yazılım hoşuma gitmedi tekrar eski yazılımı yükledim ve memmunum bu güncellemeleri cihaz bidaha sormaması için hangi menüden ne yi kapalı yapmam gerekiyor ?

beterpan

0
Üye
28 Mar 2012
1
0
1
Antalya
next minix pembe uydu alıcım var , kanal değiştirirken sinyal kayboluyor , açtığım da da sinyal yok mesajı geliyor, uğraşırken hdmı dan girişi çıkarıp bir süre sonra taktığımda sinyalin yani yayını geldiğini gördüm , ama şimdi o bile zor oluyor ne yapmalıyım

halit3

0
Üye
8 Eyl 2012
61
1
8
Yukarıdaki mesajımda yazmıştım ek olarak Kanal düzenleme menüsündeki sol tarafdaki küçük ekranda hd yayınları pır pır yaparak hışırtılı gösteriyor ve istenen kanal sıralamasını yaptırmıyor

Bu yüzden 19.03.2012 yazılımı geri yükledim.

Sizlerdede aynı durum mevcutmu

muratt

0
Üye
21 Ağu 2012
58
3
8
Arkadaşlar
Ben yanılmışım, Motor ayarı listesine yeni uydu eklenebilirmuş.
Benim hatam; fabrika ayarlarına dönmeden yeni yazılımı yüklediğim için sorun meydana gelmiş. Fabrika ayarlarına döndükten sonra yeni yazılımı uydudan indirdim ve Motor Ayarı listesine AzerSpace1 eklendi ve sorun kalmadı.
Yazılım notunda, fabrika ayarlarına döndükten sonra, yeni yazılımın yüklenmesi geretiği notu yazılırsa, benim gibi yanılgıya düşen arkadaşlara yol gösterilmiş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...