-Bir önceki yazılımla youtube açamıyordum, şimdi sorunsuz açılıyor youtube maşallahı var.
-Fakat yazılımı 2 gün arayla üst üste yükledim. Bugün uyduyu açtığımda da yazılım yükleme sayfası gelecekmi merak ediyorum.
-Birde IP tv test için bir kanal ekledim kanalı açamadan kendini restart yaptı, açıldığında IP tv menüsüne girdiğimde eklemiş olduğum kanalın silinmiş olduğunu gördüm bir dahada denemedim
-Bunun dışında merkezi çanak sistemi kullanmaktayım, 4 çanak olmasına rağmen sadece türksat ve hotbird ü görüyor cihaz, oysaki yazılımdan önce eutelsat ve astra da uydu listesinde çıkmaktaydı. (belki uydu taraması yapmak gerekebilir henüz denemedim !)
-Uydular (türsat-hotbird) arasında geçiş yaptığımda kanal listesinde son izlenilen kanal gelmekte fakat kumandadan OK ile seçim yaptığımızda kanal açılmıyor bir alt veya üst kanala (OK ile seçim yapmadan) geçip geldiğimizde OK yaptığımızda kanal açılıyor.
Elimden geldiğince yeni yazılım ile birlikte fark ettiğim sorunlardan ve değişikliklerden bahsetmeye çalıştım....