Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol
">

Next Minix HD (Mavi & Pembe) 28.12.2012 Yeni Menülü TEST Yazılımıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karbon

Administrator
Yönetici
Administrator
22 Eki 2011
7,176
2,442
113
Kardeş baktım ama birşey anlamadım herkes farklı farklı yazmış bu uyarıya rağmen yüklesem bir sorun olurmu ?

Yazılımı kanal listesi+yazılım şeklinde yükleyiniz ve bin boyu uyuşmuyor uyarısı alsanız da devam ediniz. ve eski kanal listenizi kullanmayınız.

tahir45

0
Üye
1 Ocak 2013
19
0
1
çok degerli Karbon dostum bu mesajıma da bir el atarmısınız.bu mesaja olsa olsa en tatmin edici cevabı ve siz verebilirsiniz .mümkünse bir el atsanız şu mesajıma yardımlarınız için şimdiden teşekkurler

minik hecdi cihaza girecek olan jak üzerinde .A.B.C DİYE harfler var .örnegin A uç rs232 soketinde hangi uca lehimlencek ÖRNEGİN A KARŞISINDAKİ YEREDE soket uzerinde A - A ya bu şekilde bu kısmı biraz acıklarsak bende lehim aleti direnc metre var kendim yapmak istiyorum .hatasız olsun istiyorum oradaki resim üzerinden adım adım yapalım şeklinde gösteriseniz çok makbule gececek C nin karşısındada soketteki lehimlenecek yere C yazıp C - C ŞEKLİNDE bir acıklama yapılsa bnede hatasız yapsam diyorum.çünkü bazı yaptıranlar yok çalışmadı yok hata verdi demişler demekki uclar lehimlenirken karıştırılıyor hata yapılıyorda ondan diye düşünüyorum TEŞEKKURLER

HSYN34

0
Üye
31 Eki 2012
8
0
1
Yükledim ama memnun kalmadım sinyalde sorun oluyor.Eski yazılımı usb ile yüklesem sorun olur mu ?

tahsin43

0
Üye
12 Mar 2012
102
3
18
çok degerli Karbon dostum bu mesajıma da bir el atarmısınız.bu mesaja olsa olsa en tatmin edici cevabı ve siz verebilirsiniz .mümkünse bir el atsanız şu mesajıma yardımlarınız için şimdiden teşekkurler

minik hecdi cihaza girecek olan jak üzerinde .A.B.C DİYE harfler var .örnegin A uç rs232 soketinde hangi uca lehimlencek ÖRNEGİN A KARŞISINDAKİ YEREDE soket uzerinde A - A ya bu şekilde bu kısmı biraz acıklarsak bende lehim aleti direnc metre var kendim yapmak istiyorum .hatasız olsun istiyorum oradaki resim üzerinden adım adım yapalım şeklinde gösteriseniz çok makbule gececek C nin karşısındada soketteki lehimlenecek yere C yazıp C - C ŞEKLİNDE bir acıklama yapılsa bnede hatasız yapsam diyorum.çünkü bazı yaptıranlar yok çalışmadı yok hata verdi demişler demekki uclar lehimlenirken karıştırılıyor hata yapılıyorda ondan diye düşünüyorum TEŞEKKURLER

bu mesaja verilecek cevabı bende takip etmekteyim.. yokmudur bu mesaja doyurucu bir cevap verecek bu işden anlayan bir babayigit ..destek verecek ve bilgisini paylaşacaklara şimdiden teşekkurlerimi sunuyorum

dt6767

0
Özel Üye
20 Tem 2012
231
175
43
bu mesaja verilecek cevabı bende takip etmekteyim.. yokmudur bu mesaja doyurucu bir cevap verecek bu işden anlayan bir babayigit ..destek verecek ve bilgisini paylaşacaklara şimdiden teşekkurlerimi sunuyorum

arkadaşlar resime iyi bakın.hem jakın ucunda hem de rs232 lehim uçlarında A- B- C diye lehim yapılacak uçlar belli.kolay gelsin.

28 Mar 2012
6
0
1
benim cihazda hiçbir degişiklik olmadı neden acaba yazankarın hiç biri gelmed, ayrıca yutube girince cihaz apanıp açılıyor kenki kendine yardım lütfen

tahsin43

0
Üye
12 Mar 2012
102
3
18
arkadaşlar resime iyi bakın.hem jakın ucunda hem de rs232 lehim uçlarında A- B- C diye lehim yapılacak uçlar belli.kolay gelsin.

sen bir harikasın dostum çok teşekkur ederim . inanın jaktaki harfler kolay görünüyorda lehim uclarına konan harfler parladıgı için ilk pilanda görünmüyor.degerli dostum sizin iki kelimelik verdiğin bilgi sayesinde. resmi hemen büyüttüm .harfler ortaya cıktı.boşuna kac gündür kök söktük .ama sayeninzde benim için çok degerli olan bilgiye ulaştım.çok sagol

fatih9sekiz

0
Üye
2 Nis 2012
18
0
1
usb den iptv linklerini yukledim bazi kanallar acilmiyor ma sanirim net baglantisindan olabilir, yine cok guzel. yenilikleri bekliyoruz, mesela vimeo uygulamasi dailmationdan cok daha iyi olurdu.

dt6767

0
Özel Üye
20 Tem 2012
231
175
43
selam. ip tv adreslerini manuel girmeyi denedim ama beceremedim. çalışan, denenmiş linklerden oluşan ip tv adreslerini usb ile atabileceğim şekilde toparlayıp forumda paylaşırmısınız.emeğiniz için teşekkürler

extensa

0
Üye
29 Tem 2012
8
0
1

--------------------------------------------------------------------------------

Cihaza yazılım yüklenebilmesi için rs232 girisine takılacak stero kulaklık jakı ile yüklenecektir.
1. uç rs232 3nolu girişin takılacaktır.
2. uç rs232 2nolu girişin takılacaktır.
3. uç rs232 5nolu girişin takılacaktır.

tuan

0
Üye
7 Tem 2012
70
1
8
herkese iyi akşamlar forumda izlediğim kadarıyla eski kanal listesini yükleyen arkadaşlar sorunlar yaşamış ben eski kanal listesini yükledim sorusuz kullanıyorum teşekkürler

digi_boy2006

0
Üye
4 Ocak 2013
3
0
1
arkadaşlar bende bu cihazdan almayı düşünüyorum, acaba cccam kullanan arkadaşlar varsa performansı hakkında bilgi verebilirlerse sevinirim.

compkeeper

0
Üye
4 Kas 2012
26
0
1
Kurulum Menüsü ayrı olması güzel olmuş ama Tek Kanal Arama seçenek olarak eklenebilirdi oyle daha güzel olurdu .

ufis

0
Üye
15 Kas 2012
6
0
1
cihaza bu yazılımı attım kanal tablosunu atınca cihaz acılmıyor kumanda gözü teşil ama cihaz görüntü vermiyor nasıl bi yazılım bu anlamadım

peras

0
Üye
20 May 2012
11
0
1
Benim Gördüğüm Eksiklikler:
1. Kanal listesi açıkken kumandanın numaraları işlevsiz yani bu durumdayken 1' e bastığınızda birinci kanala geçiş yok.
2. Tv lerin nettliği arada gidiyor. düzeltmek için kapatıp açmak gerekiyor.
3.İptv çok yavaş böyle olursa hiçbir faydası yok( bu arada benim internet hızım 20mbit)

tahir45

0
Üye
1 Ocak 2013
19
0
1
cihaza bu yazılımı attım kanal tablosunu atınca cihaz acılmıyor kumanda gözü teşil ama cihaz görüntü vermiyor nasıl bi yazılım bu anlamadım[/QUOTE

gecmiş ola artık servislik olmuşsun .yeni yazılım üzerine eski kanal listeni atarsan .aynen bu bahsettiğin sorunla karşılaiırsın yapılacak bişey yok hemen servise götür oda pc üzerinde eski yazılımı atar sorunsuz izlemeye devam edersin.tecrübe konuşuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...