- 10 Şub 2013
- 4
- 0
- 1
Yazılım Güncelleme modunu ''Yazılım + Kanal Listesi şeklinde seçiniz..
Şu anda denedim fakat bir değişiklik yok...
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Yazılım Güncelleme modunu ''Yazılım + Kanal Listesi şeklinde seçiniz..
kardeş kanalların netliğine baktın mı hd kanallara? onlarda bir sıkıntı var mı?
karbon cevap verebilir misin
Yazılımı buradaki yönlendirmelere uygun şekilde USB bellek içinde abs. uzantılı dosyadan başka dosya olmayacak şekilde yükleyin..
http://www.next.web.tr/showthread.php?t=179
Evet Arkadaşlar aynı sorun bendede oldu.Bildiğiniz gibi test yazılımında bazı sorunlar vardı (donma gibi).Tv açtığımda uydudan güncelleme var diye ve dijimemo üstad da bu ay içinde yeni yazılımın çıkacağını söyleyince dedim herhalde yenidir bu diye...sonuç hüsran tabiki...Ne yapalım üstadlar yeni yazılımı bekleyelimmi yoksa yine test yazılımı tekrarmı yükleyelim..karbon bey bu guncelleme nedir uydudan guncelledim ve eskı sısteme dondu cıhaz acıklama lutfen
Uydu üzerinden Güncel yazılım var uyarısı ile gelen yazılım 21.09.2012 Tarihli Eski yazılımdır arkadaşlar...Yeni OSD menülü yazılımdan memnun olmayanlar IP tv ve diğer yeni eklenen uygulamaları beğenmeyenler ve kullanmayanlar eski yazılıma dönebilir,güncel yazılım uyarısı, yazılım versiyonu 123 olarak verildiği için yeni yazılım olarak görünmektedir...Eğer yeni yazılımdan memnun iseniz bu yazılımı yüklemeyiniz ve menü ayarlarından OTA güncellemeleri kapalı yapınız...karbon bey bu guncelleme nedir uydudan guncelledim ve eskı sısteme dondu cıhaz acıklama lutfen
yeni yazılım ne zaman çıkacak karbon bey en kısa sürede çıkması lazım teşşekkürler