Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Yeni yazılım güzel çalışıyor. Yalnız harici hard diski (500 gb) görmüyor. Flash diski görüyor.
benim bu cihazla ilgili arge çalışmasında bulunanlara bir isteğim olacak. ne olur şu cihazım yazılımına bir el atında. uydulardan kanal seyrederken biz değiştirmediğimiz müddetçe kendi kafasına göre takılp. tüm uyduları seçmesin. tüm uyduların seçimini bize bıraksın. biz hangi uydudaysak sadece o uydunun kanallarında gezelim .motorlu anten kullanıyorum .bazen kanallar arasında rakamla geçmek istiyorum: örneğim 30 uncu kanaldayken hadi direk birinci kanala gideyim diyorum. kumandadaki 1 tuşuna basıp okey deyince. birde bakmışım uydu 7 derece batıya gitmiş. uydu listesinde tüm uydular secili duruma gelmiş ve birinci sıradaki kanal ismi o uyduya ait olduğu için. bizi oraya atmış. oysa türksattaki uydu listemizdeki birinci sıradaki seçimimize gitmesini istemiştik. tabi sinirbozucu bir durum .bazen artık butür sorunla karşılaşmamak için uydunun enerji kaplosunu yani motorunu enerjisini besleyen enerji kaplosunu çıkarıyorum. gereksiz yere uydularda gezmesin diye.bu sorun düzelse iyi bir iş yapılmış olmazmı he ne dersiniz ?
usb'den bu yazılımı yükledim. herşey gayet güzeldi. sonra cihaz uydudan güncelleme yapmamı istedi. yaptım. güncelleme sonrası görüntü hoşuma gitmedi. tekrar usb'den yükleme yaptım eskiye dönmek için ve döndüm. ne zamanki uydu alıcınısının fişini çekip sabah tekrar taktım, herşey simsiyah oldu. uzaktan kumanda alıcısı sürekli yeşil yanıyor ama hiçbirşeye tepki vermiyor.. hiç olmadı bu şimdi. henüz yükleme yapmamış arkadaşlara tavsiyem; yüklemeyin! zira forumdaki arkadaşların buna çözüm olarak verdikleri öneri alıcıya yeni yazılım atmak gibi karmaşık ve ek donanım isteyen bir iş. çok üzgünüm çok..
slm dostum;
durumun için üzüldüm.benim de daha önce böyle birşey başıma gelmişti.cihaz hiçbirşeye tepki vermez oldu herşeyi denedim fakat olmadı en sonunda servise verdim yaklasık 2 hafta serviste kaldı ve flashının yandığını ve değiştirildiğini söylediler..servise vermen gerekebilir...geçmiş olsun
benim bu cihazla ilgili arge çalışmasında bulunanlara bir isteğim olacak. ne olur şu cihazım yazılımına bir el atında. uydulardan kanal seyrederken biz değiştirmediğimiz müddetçe kendi kafasına göre takılp. tüm uyduları seçmesin. tüm uyduların seçimini bize bıraksın. biz hangi uydudaysak sadece o uydunun kanallarında gezelim .motorlu anten kullanıyorum .bazen kanallar arasında rakamla geçmek istiyorum: örneğim 30 uncu kanaldayken hadi direk birinci kanala gideyim diyorum. kumandadaki 1 tuşuna basıp okey deyince. birde bakmışım uydu 7 derece batıya gitmiş. uydu listesinde tüm uydular secili duruma gelmiş ve birinci sıradaki kanal ismi o uyduya ait olduğu için. bizi oraya atmış. oysa türksattaki uydu listemizdeki birinci sıradaki seçimimize gitmesini istemiştik. tabi sinirbozucu bir durum .bazen artık butür sorunla karşılaşmamak için uydunun enerji kaplosunu yani motorunu enerjisini besleyen enerji kaplosunu çıkarıyorum. gereksiz yere uydularda gezmesin diye.bu sorun düzelse iyi bir iş yapılmış olmazmı he ne dersiniz ?
İp tv yi usb ile nasıl atacaz. Server yükleme. Yazılım atma gibimi. selamlar Not Mini hd mavi kullanıyorum.