Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
arkadaŞlar free share aktİf.Şİmdİlİk sikinti yok.emeĞİ geÇenlere sonsuz teŞekkÜrlerhalen free share aktif olmamasının açıklaması var mı? Cihazı yeni aldım kullanamıyorum...
aldığım firma bana 6 ay bedava diye cihazı satmıştı. ben bu cihazı bedava serverle diye almadım. fakat en kısa sürede kesin ücretlisini alacağım o kadarda cihazı kötülemeyelim. bu paraya bence iyisi bu.
Bu zihniyetten artık vazgeçseniz iyi olur arkadaşlar cihazı donanım ve özellik olarak inceleyip önermek almak satmak lazım 2 gün önce yani freeshare kötüydü kapanınca şimdi açıldı diye öneririm alın derim yada satabilirim mantığı yanlış ya gene girerse farzı misal ilerde ne olacak bugün iyi olan yarın genemi kötü olacak kafa yapılarını değiştirmek şart eğer hobiyse bu insan hobisine tek zevkinede para harcamayı bilecek beleş yayın var diye cihaz önerilmez yada açmayınca gidince kötülenmez cihazı cihaz olduğu için almalı yada almamalı her ürün için geçerli bu yazdıklarım minixe özel değil
Next Minix HD Free Share Aktif Etmek İçin
Menü-
Gereçler-
Yerel Network Ayarları-
666666 Tuşlayın-
Free Share'niz aktif olmuştur,iyi seyirler.
aktif olup olmadıgını nasıl anlıyoruz.
ben 666666 ya bastım bir ekran veya bir yazı cıkmadı.
aktif ettikten sonra nasıl kapatıyoruz birde.
Arkadaşlar free share de ITI paketi kapalı SKYitailia paketi kapalı,,HD li belgeseller kapalı, yeniden açılacakmı,yoksa bu haliylemi devam edecek, yoksa hepsimi kapanacak
arkadaşlar bu cizlara ücretli server yüklenip dilitürk kanalları seyredilebilinirmi yüklenirse kim nerde yüklüyor
Free share ile izlenebilen kanallar zaman zaman değişiklik gösterebilmektedir,ilgili kanallar bazen açıp bazende yoğunluğa göre donabilir yada hiç açmayabilir,sonuçta ücretsiz bir uygulama olduğundan çok fazla stabil bir şey beklememek gerekir...Hangi paketlerin ne kadar açık kalacağı yada kapanacağı bilgisini bilinmemektedir.
Tek uydudan tv izleyen basit bi kullanıcıyım..(türksat) bu özellik benim ne işime yarar kısaca?