sayın s.c meysa512 ye katılıyorum ,benzeri sorun bende yaşadım,next ye 1120(başka markada olabilir)hat -sinyal yükseltici deneye bilirsin..
Siz denediğinizde başarılı oldu mu?Ona göre bende satın alayım ...
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
sayın s.c meysa512 ye katılıyorum ,benzeri sorun bende yaşadım,next ye 1120(başka markada olabilir)hat -sinyal yükseltici deneye bilirsin..
Siz denediğinizde başarılı oldu mu?Ona göre bende satın alayım ...
merkezi sistemde bazı tp lerde kırılmalar oluşuyordu, hat yükselticiyi aldım ,şimdilik sorun yok,next bulamadım ******** in amplifer aldım,sinyal hiç yoksa işe yaramaz fakat kırılma ve donma varsa işe yarıyor
Next Minix HD 22.07.2012 Tarihli (Foruma Özel) 8 Uydulu Güncel Kanal Yazılımı
Ekte verilen yazılım sadece kanal bilgisi güncellemeleri için verilmiştir.
25.05.2012 tarihli BETA yazılım eklentisi mevcuttur.
Son güncel keyler eklenmiştir. ( 21.07.2012 @Karbon )
Turksat 2A / Turksat 3A (42°E) - Diseqc A
Hot Bird 13A / Hot Bird 13B / Hot Bird 13C (13°E) - Diseqc B
Eutelsat 7A (7°E) - Diseqc C
Astra 1H / Astra 1KR / Astra 1L / Astra 1M / Astra 2C (19.2°E) - Diseqc D
Sirus / Astra 4A / NSS 5 (4.8°E) - Boş
Hellas Sat 2 (39°E) - Boş
Astra 3A / Astra 3B / Thor 2 (23.5°E) - Boş
Eutelsat 16A / Eutelsat 16B (16°E) - Boş
Mevcut, diseqc anahtar ( sistem ) ayarlarınızı gözden geçirebilirsiniz.
- Kanal bilgileri güncellenmiştir.
- Emu aktiftir.
- FreeShare aktiftir.
- OTA ( Uydudan Güncelleme ) kapalı olarak ayarlanmıştır, açtığınızda uydudan otomatik 18.05.2012 tarihli eski kanal bilgisi gelmektedir.
Yeni yazılım ve kanal dosyaları uyduya verilmeden önce forumumuzda duyurulmaktadır. Yeni bilgiler geldiğinde manuel olarak uydudan güncelleyi başlatabilirsiniz.
* Extra ayar yapmanıza gerek yoktur.
Yazılım, USB den '' Allcode + Bootloader '' ( Yazılım + Kanal ) konumunda yüklenecektir.
ÖNEMLİ: Yazılımı güncelledikten sonra kesinlikle fabrika ayarlarına dönmeyiniz!
Minix hd ye Yayınlamış olduğunuz yazılımı cihazıma yüklemek istiyorum. USB'den bu yazılımı nasıl yükleyeceğimi anlatan resimli anlatım sayfanız var mıdır? Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Uydu alıcılar konusunda pek tecrübem yok yönlendirmenizi rica ederim. Teşekkürler...
Frekanslar doğru evet ama yinede bu yazılımı kanal geçişleri bozulduğu için kullanamıyorum.
Merhaba,
Yazılımı yükledim ama star tv falan açıılmıyor ayrıca yüklenen 4000 e yakın kanalın 200 ü bile çılmıyor sorun nedir ?
frekansları elle nasıl girebilirim. Ayrıca bu paketi yüklemeden önce tüm kanallari sildim. etkisi olur mu ? Ayrıca makinada yüklü TP'ler güncel mi bilmiyorum...
Mümkünse ayarların yapılışını resimli anlatımla neren bulabileceğini gösterir misiniz ?
Resimli anlatamam belki ama yazılı olarak yardım edebildiğim kadar ediyim.
MENU-KURULUM-TP LİSTESİ-Yeşil Tuş(Ekle)- ; "11054 30000 H" tırnak içinde verdiğim değerleri bu sırayla girin alt alta.ve Kaydet deyin. Sonra Kaydettiğiniz TP nin üstüne gelin ve mavi tuşa basın.OK diye bir seçenek gelecek.Onun üstüne gelip kumandadan ok tuşuna basın.Kolay gelsin...
MALİK SAATÇI
teşekkürler.
Next Minix HD 22.07.2012 Tarihli (Foruma Özel) 8 Uydulu Güncel Kanal Yazılımı
Ekte verilen yazılım sadece kanal bilgisi güncellemeleri için verilmiştir.
25.05.2012 tarihli BETA yazılım eklentisi mevcuttur.
Son güncel keyler eklenmiştir. ( 21.07.2012 @Karbon )
Turksat 2A / Turksat 3A (42°E) - Diseqc A
Hot Bird 13A / Hot Bird 13B / Hot Bird 13C (13°E) - Diseqc B
Eutelsat 7A (7°E) - Diseqc C
Astra 1H / Astra 1KR / Astra 1L / Astra 1M / Astra 2C (19.2°E) - Diseqc D
Sirus / Astra 4A / NSS 5 (4.8°E) - Boş
Hellas Sat 2 (39°E) - Boş
Astra 3A / Astra 3B / Thor 2 (23.5°E) - Boş
Eutelsat 16A / Eutelsat 16B (16°E) - Boş
Mevcut, diseqc anahtar ( sistem ) ayarlarınızı gözden geçirebilirsiniz.
- Kanal bilgileri güncellenmiştir.
- Emu aktiftir.
- FreeShare aktiftir.
- OTA ( Uydudan Güncelleme ) kapalı olarak ayarlanmıştır, açtığınızda uydudan otomatik 18.05.2012 tarihli eski kanal bilgisi gelmektedir.
Yeni yazılım ve kanal dosyaları uyduya verilmeden önce forumumuzda duyurulmaktadır. Yeni bilgiler geldiğinde manuel olarak uydudan güncelleyi başlatabilirsiniz.
* Extra ayar yapmanıza gerek yoktur.
Yazılım, USB den '' Allcode + Bootloader '' ( Yazılım + Kanal ) konumunda yüklenecektir.
ÖNEMLİ: Yazılımı güncelledikten sonra kesinlikle fabrika ayarlarına dönmeyiniz!