Selamlar. Son verilen yazılımı (V5470-08082015) önce cihazın internet desteği ile yükledim. Ardından kişisel ayarları sildim, cihaz hakkında bölümüne baktığımda, yazılımın 08.06.2015 tarihli yazılım olduğunu, güncellemenin yapılamadığını gördüm.
Bunun üzerine, siteden V5470-08082015 yazılımını bilgisayara indirip, yazılımı .zip klasöründen çıkardıktan sonra fat32 formatladığım 8Gb. kapasiteli flash belleğe kopyaladım. Flash belleği kapalı olan cihazımın ön tarafında ki usb girişine taktıktan sonra, cihazın ön tarafında ki kanal arttırma (yukarı ok) tuşuna basılı tutup cihazımı arkada ki açma tuşunu açarak yazılımı yükledim (success yazısı çıktı). Cihazın yazılımını kontrol ettiğimde yazılımın yine değişmediğini, 08.06.2015 tarihli yazılımın yüklü olduğunu gördüm! Cihazı 4.seçeneği seçerek bütün ayarlarını fabrika ayarlarına aldım ve cihazı yeniden başlattım. Ardından yeni yazılımı tekrar yükleme adımlarını gerçekleştirdim: SONUÇ AYNI! Sorunun neden kaynaklandığını, yeni yazılımın neden yüklenemediğini bana söylermisiniz?
Sn.Arkadaşım zafer3801 kardeşimizinde yazdığı gibi cihazınızda şu an için son yazılım yüklenmiş görünmektedir,yani bir sıkıntı yoktur merak etmeyiniz.