- 26 Ağu 2024
- 23
- 1
- 3
Evet son birkaç sürüm sıkıntılı. Ben V1.150 yükledim. Onda sorun yok. Sadece youtube çalışmıyor.Bende aynı durumdayım.En son yazılım güncellemesinden sonra wifi bağlantısı sorunlu.Gücü kesip cihazı tekrar açınca düzeliyor
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Evet son birkaç sürüm sıkıntılı. Ben V1.150 yükledim. Onda sorun yok. Sadece youtube çalışmıyor.Bende aynı durumdayım.En son yazılım güncellemesinden sonra wifi bağlantısı sorunlu.Gücü kesip cihazı tekrar açınca düzeliyor
Sorun genelde şu şekilde oluyor tahminimce. Cihazı akşam kapatıp ertesi gün açınca wifi sorunu oluyor gibi geldi bana. Belki çalışırkende oluyordur ama bana denk gelmedi. Şu an eski sürüm v1.150 kullanıyorum. Wifi sorunu yok. Eski sürüm olduğu için youtube videoları açmıyor.Next uzun usb wifi ile serviste son yazilimla 2 farkli cihazla denendi kanky hd ve goldda baglanmada youtube nextiptvdev s sorun gorulmedi guzel calisiyor
Öyle yapıyorum ama işte ondada youtube çalışmıyor. Neyse böyle kullanırım. Önceki yazdıklarımı diğer sıkıntı yaşayanlar için bilgi olur diye paylaştım. Belki ilerki yazılımlarla düzelir.1.50 yi kullan sen aynen madem sisteminde o calisiyor..