Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Next Kanky Wifi bağlantısı sorunu (son güncellemeden sonra)

wavy

New member
Üye
10 Eyl 2024
25
7
3
merhaba. 16 eylüldeki güncellemeden beri tv ve uydunun fişlerini çektikten sonra sonraki gün yeniden takınca wifi bağlantısı kopuyor. yeniden bağlanabilmek için wifi çubuğunu çıkarıp yeniden takmak gerekiyor. daha önceden böyle bir sorun yoktu. çözümü nedir? yeni güncelleme beklemek mi gerekir?

Benuslanmam

New member
Üye
26 Ağu 2024
23
1
3
Bende de önceden wifi antenini çıkarınca düzeliyordu. Son güncellemelerden sonra artık cihazın fişini çekip takmam gerekiyor. Aksi taktirde wifi kısmında tarama bile yapmıyor. Sıkıntı cihazdan sanıyordum ama başkalarında da sorun var demekki.

atakanpower

New member
Üye
16 Kas 2024
12
6
3
Bende bazen bağlantı sorunu yaşıyorum.Jettv de donma oluyor.Fişi çıkarıp takınca düzeliyor.Yeni yazılım verilirken daha dikkatli incelenip verilse iyi olur

Benuslanmam

New member
Üye
26 Ağu 2024
23
1
3
Next kanky wifi baglantısı bir süre sonra kesiliyordu. Hatta son güncellemelerle wifi ağlarını bile göstermiyordu. Cihazın enerjisini kesip tekrar açınca düzeliyordu. İlk önce wifi dongle sorunlu veya cihazda sıkıntı olduğunu düşündüm. Sonrasında eski bir yazılım yükledim(v1.150 2023). 4-5 gündür sorunsuz çalışıyor. Tek sıkıntı youtube çalışmıyor eski yazılım olduğu için. Eğer bu sorunu yaşayan varsa eski yazılımla idare edebilir. Son çıkan birkaç yazılım sorunlu. Çinli arkadaşlar bir şeyleri düzeltirken bir yerlerde de hata yapmışlar sanırım. Bilginize.

mach1

Super Moderator
Yönetici
Super Moderators
Özel Üye
14 Ocak 2012
1,726
219
63
www.mach1digital.com
Güncel son online daki yazilimi at sonra video cekip yolla ürün iç seri no bilgisi ve fotosu ile..