Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

next kanky gold iptv "içerik oynatılamıyor" hatası

wavy

New member
Üye
10 Eyl 2024
24
7
3
merhaba beyler. elimde yeni bir next kanky gold uydu var. next iptv izliyordum fakat dünden beri içerik oynatılamıyor hatası veriyor. daha 700 gün falan free izleme süresi var. bu hatanın sebebi nedir acaba. her kanalda bu hatayı veriyor. cihazın yazılımı güncel.

ziya62

0
Üye
7 Mar 2015
566
9,877
93
merhaba beyler. elimde yeni bir next kanky gold uydu var. next iptv izliyordum fakat dünden beri içerik oynatılamıyor hatası veriyor. daha 700 gün falan free izleme süresi var. bu hatanın sebebi nedir acaba. her kanalda bu hatayı veriyor. cihazın yazılımı güncel.
server kaynaklıdır sabredin gelir

ckk

0
Üye
19 Eyl 2016
3
1
3
Merhaba,

Aynı cihazda şimdi kontrol ettim. Sorunsuz çalışıyor. Geçici bir sorundu sanırım.

wavy

New member
Üye
10 Eyl 2024
24
7
3
sabah kontrol ettim yine aynı hatayı veriyordu. şimdi baktım trt1 hd izledim biraz, sonra başka kanala geçtim yine aynı hatayı verdi. sorun devam ediyor yani. server veya başka şeyden kaynaklı mıdır bilemem. yorum yapan herkese teşekkürler...

mach1

Super Moderator
Yönetici
Super Moderators
Özel Üye
14 Ocak 2012
1,077
123
63
www.mach1digital.com
Yolladiigin seri no Sistemde aktif görülüyor internetle.ilgili bir sorun olabilir modem kapat ac yap rofilinde güvenli internet vs acmis kisitli olmayasin..

• Like
Tepkiler: ckk