Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Next Innova 4K V1.06.55 (07.04.2025)

asaf

0
Üye
8 Şub 2013
35
1
6
54 yazılımi renk ayarları diğer renk modları seçilmiyor ayrıca ses menü göstergesi fazlasıyla uzun olmuş birde thcam kısmında kaç kart var göstermiyor yazılımcı arkadaşlar umarım yeni yazilimla düzelir teşekkürler

flasx

0
Üye
5 May 2015
94
17
8
Merhabalar son yazılımdan sonra ayarlar kısmından diğer ayarlara girdiğimizde tekrar geri çıkış yapmıyor cihaz kilitleniyor diğer arkadaslarda kontrol edebilirse sevinirim. yine diğer ayarlar bölümünde herhangi bir ayarı değiştirdiğimde yine cihaz kilitleniyor ve cihaza reset atmak durumunda kalıyorum kontrol edebilirmisiniz arkadaslar.

mach1

Super Moderator
Yönetici
Super Moderators
Özel Üye
14 Ocak 2012
2,776
419
83
www.mach1digital.com
Merhabalar son yazılımdan sonra ayarlar kısmından diğer ayarlara girdiğimizde tekrar geri çıkış yapmıyor cihaz kilitleniyor diğer arkadaslarda kontrol edebilirse sevinirim. yine diğer ayarlar bölümünde herhangi bir ayarı değiştirdiğimde yine cihaz kilitleniyor ve cihaza reset atmak durumunda kalıyorum kontrol edebilirmisiniz arkadaslar.
Sorun yok bende o menu

mach1

Super Moderator
Yönetici
Super Moderators
Özel Üye
14 Ocak 2012
2,776
419
83
www.mach1digital.com
54 yazılımi renk ayarları diğer renk modları seçilmiyor ayrıca ses menü göstergesi fazlasıyla uzun olmuş birde thcam kısmında kaç kart var göstermiyor yazılımcı arkadaşlar umarım yeni yazilimla düzelir teşekkürler
Renklerle ilgili birşeyyapılmadı iptv altyazi rengi eklendi siyah beyaz boyut thcam mvcam bu bazli cihazlarda kart gostermez degistirilmez.

nextreyiz61

0
Özel Üye
8 Şub 2015
514
74
28
Trabzon
Estetik kaygılar güden yazılımlar çıkıyor hep. Önceden daha profesyonel daha güzel ek özellikler ekleniyordu. Sorunlar tamamı olmasa da bir kısmı duzeltiliyordu.

mach1

Super Moderator
Yönetici
Super Moderators
Özel Üye
14 Ocak 2012
2,776
419
83
www.mach1digital.com
Ağır çekim gelmesi muadil tüm cihazların yapısı hepsi aynı sorun değil calisma tarzi öyle ilk açılışta kitlenme yok.

akrep1961

0
Özel Üye
17 Eki 2016
341
356
63
63
T.C.İzmir
Ben yeni yazılımı akşam çok yoğunluk vardı galiba indiremedim.Sabah kolayca indirdim.Emeği geçenlerin eline sağlık.(y)

kara421903

0
Üye
27 Tem 2015
22
1
3
TOD UYGULAMASI
Içerik oynanırken bir hata ile karşılaştı. - Code:(SA-35495847)

MEDIA_ERR_SRC_NOT_SUPPORTED - Mesaj: içerik TV'den desteklenmiyor.
Böyle hata veriyor diğer Android cihazlarda problem yok