Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
http://www.next.web.tr/konular/4578...erisi-Cihazlar-icin-Yapilmasi-Gerekenler.htmlkurtarma yazılımı hangisi denıcem kafaya taktım bu işi
Sizin verdiğiniz ile nextservis.com adresindekiler aynı sanıyorum.(7.521.070 bayt yazıyor iki dosyada da).Next firma elemanları sanırım net açıklama yapmalı bu konuda.
arkadaşımız link vermiş yazılım ve yükleme şekli verilen linkte mevcutkurtarma yazılımı fabrika amıgomu bu sanırım
bende de amigo var geçen yılın eylül ayında almıştım bende Free Server kullanarak yabancı kanalları seyretmek istiyorum. Hangi uydularda hangi kanalları izleyebilirim? benim için özellikle spor ve belgesel kanalları önemli? Bilgisi olanlardan cevap bekiiyorum. Teşekkkürler
karbon üstadım next amigo free server başlayış ve bitiş tarihi hakında bir yorumun varmı
Olmaz boşuna uğraşma her yazılım çıktığında süreyi uzatırlarsa uzar uzatmazlarsa aynı kalır önceden cihaz yeni çıkmıştı alıp aktive edenler yeni yazılımı yükledikçe uzadı son yazılımlardan sonra bu aynı kaldı uzama yok süren dolduğu zaman tekrar bak belki ileri tarihe geçiş yapabilir