Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
şifreli kanalların tümü izlenmez fakat belirli bir bölümü izlenirAnladim fakat hotbirid uydusundaki sifreleride cozmuyor izlenmiyor?
joker uygulamasına girin oradan iptv bilgilerinizi yazıp kurablirsiniz
Ya arkadaşlar böyle antik kuntik cihazlara IP TV yükleyeceğim, izleyeceğim diye kendinizi paralamayınız, uğraşmayınız. IP TV denilen olay, internet bağlantısı gerektirir. Evde internetiniz varsa, iyi kötü de olasa PC'niz de var demektir. PC'nizi HDMI üzerinden LCD TV'nize bağlıyorsunuz, edindiğiniz ücretli/ücretsiz *.m3u hesabınızı da dosya haline getiriyorsunuz en basidinden VLC Player uyglaması ile aç diyorsunuz. Al sana mis gibi IP TV.. uzaktan kumada mı istiyorsun? o zaman Logitech K400+ alacaksınız.. NOKTA.
Öte yandan, Next yetkilileri, güncelleme yazılımı veriyorlarsa da, bunlar sözde kalıyor ve sadece uydu ile ilgili düzeltme çalışmalarından öteye gidemiyor. Kullanıcı olarak eleştiri yaptınız mı da, takıldıkları mach1digital.com/mach1forum'dan sizi banlıyorlar. Örnek: Next 2023 almıştım. Cihazın yazılım sorunlarını anlattım, iade ettiğimi yazmıştım. Sağ olsunlar, mach1digital.com/mach1forum/Metinolmetin profilim banlamışlar. Hepsi tok satıcı, şımarmışlar bir kere. Biz kullanıcıların bedduasını alıyorsunuz, başka bir şey değil.
teşekkürlerFree iptv bölümünden kendi oluşturduğunuz dosyayı yükleyebilirsiniz. Forumda benim free iptv konusundaki dosyalar uyumlu. dosyayı indirip içeriğine kendiniz kanal ekleyebilirsiniz.