Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Next 2071 (H.265 HEVC) ilk prototip hazır ? Efsane 2000 serisi tabanlı 2071, yeni ismiyle tarihi yeniden yazacak! Cihazımız için renk önerilerinizi bekliyoruz!!! #next #nextstar #yukselb2b #yerlivemilli
Cihazda 4 k özelliği yok sadece hevc 265 desteği var.Yani bildiğiniz 2000 mini HD nin hevc265 desteği olan modeli.
next 2000 hd cok met ettiniz satin aldik simdi ne olacak haydi cöpe elimde 4 adet cesitli model Next cihazi var yarin bunuda satin aliriz seneye yenisini cikartirsiniz 2000 hd ye yazilim ata ata düzeltemediniz HEVC yayin yapan kanallari burda 2000 hd cihazindan bakabilme islemi gerceklestirecek yazilim yapinda bu cihazi alan binlerce kisiyi madur etmeyin millet bu durumda baska marka cihazlara yönleniyor haberiniz ola Kaz gibi yolunmaktan biktik
Donanımın desteklemediği şeyi yazılımla nasıl yapsın.
H265 codecli yayın yok denecek kadar az, özellikle kaç tane iptv satıcısından test aldım hiç birinde boyle bırsey yok. Bazıları kanala h265 yazmış ama h264 yayın yapıyor sanki anlaşılmayacak.
Özetle 2000HD çıkarken zaten hiç gerek yoktu h265e ve doğru bir kararla bunu eklememişler bugünün şartlarında bile hala tam olarak yaygın değilken şimdi yeni bir modele ekleniyor bu özellik ve 2000hd çıkalı kaç yıl oldu ben hatırlamıyorum 2,5 senedir ben kullanıyorum öncesi de vardır kesin.Bırakında bir marka 3-4 yılda bir yeni model çıkartabilsin yani herşeyi eski modele ver diye birşey hangi sektörde ve markada varki next in bunu yapması bekleniyor.