Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Bende ustam Newcamda serverimi bağlı olduğu halde hiçbir uyduda yayınları açmıyor Aynı serveri diğer cihazıma giriyorum tüm uydulardaki kanallar açılıyor bir türlü çözemedim bu konuyu Next 2071 port başlangıç ve bitiş var bitiş portu yok tek port var bitiş portunu 2 ileri yazıyorum gene aynı bağlı ama şifreli kanalları açmıyor diğer cihazımda tek port var bitiş yok onda hemen onda şifreli kanalları açıyor cihazı modemin fişini takıp çekiyorum aynı değişen bir şey yokNext firmasının master ana yazılım sessizliği sürüyor….
Siz bunları diyorsunuz bende next2000hd manchine var newcamd çalışmıyor ethernet girşli olandaMerhaba arkadaşlar, bu değerlendirmelerim kişisel kullanıcısı olduğum cihazla ilgili önerilerimi içermektedir, sizde görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim, belki bu sayede ürün geliştiricilerede bi ilham vermiş oluruz;
1) joker uygulamasının 20.000 kanal kapasitesi arttırılmalı (satın alınan aboneliklerin tam içerikleri bu kısıtlama neticesinde görüntülenemiyor!)
2) xtream codes uygulamasında kullanıcı favori listesi oluşturulabilmeli
3) youtube uygulamasında içerikler full hd izlenebilir olmalı
4) ip tv tuşuna atanan uygulama listesi listesinde en altta görüntülenen youtube live standart youtube uygulaması ile değiştirilmeli (Bu vesile ile kumandada ki yıldız tuşuna başka bir görev atanabilinir)
5) cihazda kullanılmayan reklam-billboard-filmon gibi gereksiz olduğunu düşündüğüm uygulamalar kaldırılmalı, isteyenin indirebileceği bir yapıya dönüştürülmeli
6) kanal isminin yazdığı sol alttaki bar a kanal logosu konulmalı
7) tv uyum ayarları menüsündeki renk ayarları seçeneklerine (kullanıcı kişisel-standart-film..) menülere girmeden tek tuşla erişilmeli (o an kanaldan kanala farklı kontrast parlaklık ihtiyacı olabiliyor, bu işlem kolayca tek tuşla sağlanmalı) KUMANDANIN SOL ALTINDA YERALAN 576-1080 TUŞUNA ARKA ARKAYA BASILDIĞINDA ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ DEĞİŞTİRMEK YERİNE BU RENK AYARLARINDA GEÇİŞ SAĞLANMALI
8) kanallar birden fazla favori listesine eklenebilmeli
9) xtream codes uygulamasında zaman zaman atmalar oluyor cihaz reboot a geçiyor, belli ki stabilizasyonda eksiklikler var
10) joker uygulamasında sarı tuşla isim arama kutucuğuna yazılan kelimeyi bulamıyor, örneğin içerik başında dual (çoklu dil seçeneği) kelimesi yazıyor, ismin bu şekilde oluşundan mı bilmem ve fakat cihaz aranan o kelimenin geçtiği tüm içeriği listeleyebilmeli..
11) youtube dan usb belleğe indirilen video tekrar izlenirken cihaz kitlenip reboot yapıyor, bu hata düzeltilmeli
Çıkıp tekrar girdim düzeldi.. ocak ayını 31 gün olarak gördü14) Düzen - Görev Düzeni özelliği ile yayını usb belleğe kaydetmek istedim ve fakat gördüm ki takvim hatalı, ocak ayı 31 gün olmasına rağmen next 2071 ocak ayının son gününü 30 olarak görüyor, bu da düzeltilmeli
5. Madde kısmen gerçekleşmiş oldu ve fakat yapılması gereken daha çok şey var …Merhaba arkadaşlar, bu değerlendirmelerim kişisel kullanıcısı olduğum cihazla ilgili önerilerimi içermektedir, sizde görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim, belki bu sayede ürün geliştiricilerede bi ilham vermiş oluruz;
1) joker uygulamasının 20.000 kanal kapasitesi arttırılmalı (satın alınan aboneliklerin tam içerikleri bu kısıtlama neticesinde görüntülenemiyor!)
2) xtream codes uygulamasında kullanıcı favori listesi oluşturulabilmeli
3) youtube uygulamasında içerikler full hd izlenebilir olmalı
4) ip tv tuşuna atanan uygulama listesi listesinde en altta görüntülenen youtube live standart youtube uygulaması ile değiştirilmeli (Bu vesile ile kumandada ki yıldız tuşuna başka bir görev atanabilinir)
5) cihazda kullanılmayan reklam-billboard-filmon gibi gereksiz olduğunu düşündüğüm uygulamalar kaldırılmalı, isteyenin indirebileceği bir yapıya dönüştürülmeli
6) kanal isminin yazdığı sol alttaki bar a kanal logosu konulmalı
7) tv uyum ayarları menüsündeki renk ayarları seçeneklerine (kullanıcı kişisel-standart-film..) menülere girmeden tek tuşla erişilmeli (o an kanaldan kanala farklı kontrast parlaklık ihtiyacı olabiliyor, bu işlem kolayca tek tuşla sağlanmalı) KUMANDANIN SOL ALTINDA YERALAN 576-1080 TUŞUNA ARKA ARKAYA BASILDIĞINDA ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ DEĞİŞTİRMEK YERİNE BU RENK AYARLARINDA GEÇİŞ SAĞLANMALI
8) kanallar birden fazla favori listesine eklenebilmeli
9) xtream codes uygulamasında zaman zaman atmalar oluyor cihaz reboot a geçiyor, belli ki stabilizasyonda eksiklikler var
10) joker uygulamasında sarı tuşla isim arama kutucuğuna yazılan kelimeyi bulamıyor, örneğin içerik başında dual (çoklu dil seçeneği) kelimesi yazıyor, ismin bu şekilde oluşundan mı bilmem ve fakat cihaz aranan o kelimenin geçtiği tüm içeriği listeleyebilmeli..
11) youtube dan usb belleğe indirilen video tekrar izlenirken cihaz kitlenip reboot yapıyor, bu hata düzeltilmeli
12) Filmon reboot yaptırıyor, çalışmıyor
13) IPTV kanallarındaki yayınlarıda usb bellek e kaydedebilmeliyiz
14) Düzen - Görev Düzeni özelliği ile yayını usb belleğe kaydetmek istedim ve fakat gördüm ki takvim hatalı, ayların son günleri yanlış!…ocak ayı 31 gün olmasına rağmen next 2071 ocak ayının son gününü 30 olarak görüyor, bu da düzeltilmeli
Düzen cihaz bilgileri üzerinde kırmızı tuş 1234 yap düzelirSon yazılımı yüklendikten sonra iks ile ilgili hiçbir şey görünmüyor cihazımda. Sadece Smart card yazısı var menüde. İks doğal olarak açmıyor. Fabrika ayarlarına mi dönmem lazım acaba?
Yardımın için çok teşekkür ederim. Bu cihazda daha yeniyim, kurcalamak lazım biraz buraları demek ki.Düzen cihaz bilgileri üzerinde kırmızı tuş 1234 yap düzelir