Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Konu dışı olacak ama Ccam server lazım .bana cihazım next 2000 plus.
merhaba cihazda newcamd server çalıştırabilen varmı bende server bağlı olmasına rağmen hiçbir yayın açılmıyor farklı cihazlarda çalışıyor. ayrıca avatarcam filan değiştiriyorum cihaz kitleniyor.
farklı bir newcamd deneyeceğim ustam sağolasın.merhaba,newcamd server bende gayet güzel sorunsuz çalışıyor.
En son v1.981 yazılımı var.O da yayınlanalı 3 ay oldu.YENİ YAZILIMI YOK MU
Next 2000-HD V1.976 Yazılımı
Next Yazılım
Youtube ileri/geri sarma düzeltildi.
Yapanların eline sağlık, bir de şu JETTV uygulamasını biraz geliştirip dosyadan m3u yüklemeyi ve mac adresi ile server yüklemeyi ekleyebilseniz süper olacak
iptv bölümünde arama yapamıyoruz, donmalar ve takılıp kalmalar cabası, stb emu yüklenebilir bir uygulama eklemediler. Kısacası artık next ürünlerini terkedin diyorlarbu ayın 1 de yeni gelen yazılıma ne yaptılar ben bir fark göremedim iptv bölümüne çalışmayan kanallar donuyor onda bir care bulsunlar. çalışmayan kanallara listede gezinirken denk geldin mi cıhaz donuyor cihazı kapatıp acmadan cihaz kendine gelemiyor
Öyle yapacak birsey yok. Burada ve kendi sitesinde çokça yazdım cccam iks hattını incelemeye alınmalı diye ama bildiklerini okuyorlar. Sonuç olarak başka cihazlardan rahatlıkla cozulebilen kanalları ancak dışarıdan ekmek banıyoruz.iptv bölümünde arama yapamıyoruz, donmalar ve takılıp kalmalar cabası, stb emu yüklenebilir bir uygulama eklemediler. Kısacası artık next ürünlerini terkedin diyorlar
Öyle yapacak birsey yok. Burada ve kendi sitesinde çokça yazdım cccam iks hattını incelemeye alınmalı diye ama bildiklerini okuyorlar. Sonuç olarak başka cihazlardan rahatlıkla cozulebilen kanalları ancak dışarıdan ekmek banıyoruz.iptv bölümünde arama yapamıyoruz, donmalar ve takılıp kalmalar cabası, stb emu yüklenebilir bir uygulama eklemediler. Kısacası artık next ürünlerini terkedin diyorlar
Next urun mazeme kalite seçımnde başarılı bence yazılım ,konusu oda iyigidiyordu taki korelileri gonderene kadar,hani diyorlarya yerli ve mili yazılımcılar işte onlar gelince işte bu noktada next can çekişimeye başladı.