Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
sn.arkadaşım bu yazılımda beraber tüm yazılımlarda bir arıza oluştu.benim amacım geİstekleri ve verilecek denilen verilmeyenleri yazın ilgili arkadaşlar görüyorlar iletirler ilgililere
Ama şunuda belirteyim bu benim fikrim cccam ekleme şimdiye kadar gelmediyse geleceğini sanmam ilk dendiğinde iletmiştim ben bizzat ses çıkmadı hala beklentimde yok açıkçası ben eski yazılım kullanmaktayım güncellemeyeli çok oldu hayırlı akşamlar
sn.arkadaşım nextin 2000 fta ve cx in yazılımları aynı,biri kasalı digeri minik modeli ben konuyu aynı bölümde paylaştım,bir problem olacağı aklıma gelmedi. çünkü son yazılımlarda ve diger yazılımlardada genel bir arıza oluştu.ben onu belirttim.bende biliyorum oraya yazılmayacağınıda ama arıza tüm yazılımlarıda etkileyince orada paylaşmak geldi içimden,amacım insanları yanıltmak değildi.sen nasıl anladıysan oda senin problemin canım kardeşim.iyi günler.Madem biliyorsun niye ilgili konuya yazmıyorsun o zaman senin dediğin gibi olsaydı tek başlıkta tüm yazılımları toplatıp koysrlardı her cihazın kendi konusu var niye var bunun için birinde olan sorun diğerinde olmayabilir konular takip edilir ona göre düzeltme yapılır he birde kimseyi aptal konumuna koymsdım ama sen öyle anladıysan senin problemin biz sadece karışıklık olmasın diye yönlendirmede bulunduk.iyi akşamlar güzel kardeşim