- 23 Şub 2015
- 50
- 18
- 8
Arkadaslar ben bazi kanallarda(trt hd frekansi,atv avrupa,tv 8 ve bir kac tane daha kanalda) yayin kesilmesi olayinda yasadigimi anlatayim siz yorumlayin 2 tane next machina 2000 hd var evde ikisindede ayni yazilim mevcut yayin kalite %88-90 ve 3 LNB yayin geliyor sadece yukaridaki alicinin kablo mesafesi daha az. Alt kattaki basta belirttigim sorunlari yapiyor son yazilimlarla birlikte üst kattaki herhangi bir yayin kesilme yapmiyor baglantilar kontrol edilmistir.
Alt kattakinde söyle bir durum yasadim yayin gidip geliyor ve daha sonra komple gidiyor Menü/Kurulum/Uydu kanal tarama/Manual tarama/TP düzeni(sari tus) girdigimde sinyal hala yok Polarizasyon H yaptim normal V yayin geldi sasirdim hafizaladim belli bir müddet kanallar gösterdi sonra yine kayboldu bu sefer yine V yapip hafizaladim dedim tesadüf bütün yayin kesilen kanallarda denedim hepsinde aynisini yasadim polorizasyon kaymasi diye bir hastalik olabilir mi yoksa ben uydurdum
Alt kattakinde söyle bir durum yasadim yayin gidip geliyor ve daha sonra komple gidiyor Menü/Kurulum/Uydu kanal tarama/Manual tarama/TP düzeni(sari tus) girdigimde sinyal hala yok Polarizasyon H yaptim normal V yayin geldi sasirdim hafizaladim belli bir müddet kanallar gösterdi sonra yine kayboldu bu sefer yine V yapip hafizaladim dedim tesadüf bütün yayin kesilen kanallarda denedim hepsinde aynisini yasadim polorizasyon kaymasi diye bir hastalik olabilir mi yoksa ben uydurdum
Son düzenleme: