- 14 Ocak 2018
- 143
- 84
- 28
Fişi çek. Tekrar takarken üst yön tuşuna üst üste bas. Usb yükleme modu açılırBoot menüsü nasıl ayarlanıyor ?
POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Fişi çek. Tekrar takarken üst yön tuşuna üst üste bas. Usb yükleme modu açılırBoot menüsü nasıl ayarlanıyor ?
yaklasik 74 civarinda frekans var. Ben avrupa yayinlari izliyorum (40 civarinda frekas var) bana lazim olanlar haricindekileri siliyorum. Olurda otomatik arattirir isem; tekrar 74 oluyor. Eger network arama acik olur ise iste o zaman bulgur ile pirinc hepsi karisiyor. 160 civarina cikar astra - hotbirt frekanslarindanda ekleme yapar. Yani acayip durum olusur; arama seklini ayarlamaniz lazim. Frekanslarinizi ve kanallarinizi ayarlayip biraz zaman alir; sonra yedek aliniz, gerisi cok kolay 30 saniyede yedegi yuklersiniz.Arkadas bir suru yazilim geldi next 2000 cihaza ama bir turlu kendi kendine frekans ekleme hatasi duzeltilemedi.kaldirin şu tkgs ayarini yaaa.nasil bisey bu anlamadim.kapali konumdayken bile frekans ekleniyo.kapali ayari bozuk galiba
Dostum bu işin çözümü lnb değiştirme cihaz eski lnb iyi calismiyor 10 tl aldigim lnb bun işi çözdüm şimdi sel alsa da sinyal gitmiyorFox tv8 benım fark ettıgım kanallar bunlar yayınlar gidip geliyor sinyal süper full çektiği halde bu yazılımla alakalı
Machinada medya oynatıcıyı kullanamıyorum. Cihaz buble upnp tavsiye ediyor . Ama cep telefonu da ingilizceye cevirmek gerekiyor sanırım. Ve çok karışık. Bi açıklama konusu açmanız mümkün mü.
Hocam belki de ben açıklamayı göremedim. Ama ben zaten Mobil oynatıcıda tubio yu çok sağlıklı kullanabiliyorum. Ama medya oynatıcı anladığım kadarıyla telefondaki video müzük fotoları oynatabileceğimiz bi bölümü cihszın. Yanlış mı biliyorumLinkte anlatımı mevcut efendim. >>> Next 2000 HD Minix İnternet Machina MOBİL OYNATICI Kullanımı
Ayrıca alttaki linkte sabit konularda cihazımız hakkında görseller ve anlatımlar vardır.
>>> 2000 HD ( mini )
Bir sorunum daha var . Telefondaki resimleri cihaz aracılığı ile ekrana aktaramıyorum. Uygun bi uygulama var mı.Hocam belki de ben açıklamayı göremedim. Ama ben zaten Mobil oynatıcıda tubio yu çok sağlıklı kullanabiliyorum. Ama medya oynatıcı anladığım kadarıyla telefondaki video müzük fotoları oynatabileceğimiz bi bölümü cihszın. Yanlış mı biliyorum
Cihazda yok yok her yeni yazılımda da muhakkak bir yer onarılıyor. fakat öyle bir sorun var ki atlanıyor hep.
Cihazı açtıktan sonra modemi takıp internet bağlantısı verildiğinde Vod Iptv gibi diğer internet uygulamaları çalışmamakta fakat modemi takıp daha sonra cihazı açtığımızda böyle bir sorun olmuyor.
Son yazılımlarda bu sorun ortaya çıkmıştır. Sorunun sadece benim cihazda mı bilemiyorum bu sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa yazabilirler mi
4 nolu seçenekle fabrika ayarlarına dönün, faydası olacaktır.Sayın forumdaşlar next 2000 minix machina 7601 wifi aparatından (bağlantı kurulamadı) ve (usb wifi çıkarıldı) uyarısı alıyorum takılı halde sebebi nedendir, önceden çalışıyodu şimdi çalışmıyor acil yardım !!!!!!