Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Sorun geneldir, su an yapabileceğiniz bir şey yok maalesef beklemekten başkaarkadaslar freshare bitis tarihi 12/11/2019 olmasina ragmen turksatta bulunanan nate geo kanallarini acmiyor ne yapmam lazim bilgisi olan ne yapmam gerektigini soylesin
Yazılımla alakası yok AytacEknci kardeşim şu anda baktım hepsi açık o kanalların keyleri kayıtlı ise açmaz cihaz sistemden silip yeniden usb ile tekrar atacaksınız iks aç hepsi açılır.Ben bu yazılımı begenmedim açıkcası sıkıntı gibi geliyor bana
Cihazlarımıza yazılım geliyor kimsenin haberi yok ne nasıl yapılacak muhatap yok ''Yerli yazılım''cı arkadaşlar vardı onlardan ses yok profosör_ vardı ya çıldırdı yada bizleride çıldırtmak istiyor .
Hayırlısı hani Rahmetli Cem babanın dediği gibi bindik bi alamete gidiyoruz .....
Bi zamanlar fazla degil 3-4 ay önce burada Next firmasından verilen test yazılımı için verene , yazılım hakkında burada açıklama yapan üstadlara ağıza alınmayacak hakaretleri edenler şimdi noldu sustular klavye başında erkeklik taslayanlar vardı sırf o yüzden cihazlar hakkında kimseye bir daha yardım etmem diye yemin ettirenler forumda köşesine çekilmek zorunda kalan ustalarımız gecenin birinde tek türksat çanagı olan üyenin bende hotbirt neden çalışmıyor diyerek ağzına geleni yazıyı dökenler Şu anki duruma ne diyor...?
tekrar hoş geldinizYazılım online güncellemeye verildi. Yani eğer yazılımdan haberin yoksa muhtemelen cihazınız internete bağlı değil ya da OTA kapalı "düz" kullanıyorsun.
Yazılımla ilgili notlar hem cihazda hem yazılım destek sitesinde hem de konunun ilk mesajında yazıyor.
Eğer alıcıyı kullanacak teknik kapasite değilseniz veya herhangi bir sıkıntınız varda Next&Nextstar - Destek Masası Yazılımı adresinden sorununuzu iletebilirsiniz.
Ve ayrıca burası resmi destek sitesi değil. Buradan yerli ve milli şuurdan olan rahatsızlığızı söylemeniz birşey ifade etmez.
Eğer alıcıyı kullanacak teknik kapasite değilseniz veya herhangi bir sıkıntınız varda Next&Nextstar - Destek Masası Yazılımı adresinden sorununuzu iletebilirsiniz.
Kullandığız server bizim server mi? Url ve port bilgisini paylaşırsan sorun çıkaran panele bakayım. Kullanıcı adı ve şifre vermene gerek yok.tekrar hoş geldiniz
iki haftada 3 kez son üç yazılımın artıları ve eksileri hakkında e-posta attım [email protected]
Buradanda şahsınıza da iletebilirim
-xpanele adres girildiğinde ! kaydet butonuna basıldıgında YÜKLENİYOR yazısı ve Boş Liste
-vodlarda ve kategoride bazı içeriklerde açılıyor bi süre sonra kanal penceresine dönüyor
-Tv8 de daha fazla görüntü kesilmesi yaşanıyor (ilk baştan bu tarafa müzmin sorun)
-cccam ücretli server ile cihazın fshareasi aynı anda çakışma yapıyor
bunlar 3 adet epostadan birkaç tanesi efendim.
-Ekli dosyayı görüntüle 11321
Kullandığız server bizim server mi? Url ve port bilgisini paylaşırsan sorun çıkaran panele bakayım. Kullanıcı adı ve şifre vermene gerek yok.
Videolarda atma sorununu ben de YouTube'de rastladam, özellikle uzun videolarda. VOD'da atanlara da birkaç örnek yazarsan kontrol edeyim.
EMU-FS-Cccam ile açılan kanalı izlerken arada kesilmeleri de zaten takipteydik. Özellikle bu 3lüde eğer kanal EMU ile açılıyorsa serverlerin ikinci planda kalmasıyla ilgili çalışma olacak.
Bu arada cihazı alalıikibuçuk sene oluyor ve bu forumda verilen tüm testler ve ilk yazılımdan 14 marta kadar olan yazılımlar dosyamda mevcut (Verilmeyen testlerde) next2000 hd diyorsunuz siz önceki next2000 hd internet machina konularına zahmet edipte bakarsanız teknik kapasitemin yetersiz oldugu konusunada cevap olur. Yazılımcı olmasamda (Herkes yazılımcı olamaz saygım var olduğumuda iddia etmedim )Ben next hd serilerinin kullanıcısıyım next200 hd int machina- machina3d vip-next minix pempe mavi ve blue cihazlarını halen kullanan Tüketiciyim .
Sizin server Pardon ...!!!!
Kullandığım iki adet ücretli server var Sizin server değil biri ------------------ bir diğeri -------------- ve cccamda -------- (sizin serverla kastınız sizin serverınızıda kullandım iki sene şimdi farklı)
Sadece Server adresi ve port bilgisi ile Serverın paneline nasıl ulaşacaksınız diyerek sormuyoruM !!!
sevgilerimle ))).
Sana katılıyorum yazın şimdi hava durumuyazin şimdi you tube yok yazın makinemin kılı döndü herkesi küstüydünüz be boş sürekli yazıyosunuz cihazına uygun vifi anten almaz yok x panelde kopma var benim ev internetim.sadece 8 megabit bir tane daha maç kaçırmadım neyse kendiniz halledinCihazlarımıza yazılım geliyor kimsenin haberi yok ne nasıl yapılacak muhatap yok ''Yerli yazılım''cı arkadaşlar vardı onlardan ses yok profosör_ vardı ya çıldırdı yada bizleride çıldırtmak istiyor .
Hayırlısı hani Rahmetli Cem babanın dediği gibi bindik bi alamete gidiyoruz .....
Bi zamanlar fazla degil 3-4 ay önce burada Next firmasından verilen test yazılımı için verene , yazılım hakkında burada açıklama yapan üstadlara ağıza alınmayacak hakaretleri edenler şimdi noldu sustular klavye başında erkeklik taslayanlar vardı sırf o yüzden cihazlar hakkında kimseye bir daha yardım etmem diye yemin ettirenler forumda köşesine çekilmek zorunda kalan ustalarımız gecenin birinde tek türksat çanagı olan üyenin bende hotbirt neden çalışmıyor diyerek ağzına geleni yazıyı dökenler Şu anki duruma ne diyor...?
kardeş foxnetworkslardan bahsediyorsan ben fabrika ayarlarından emu keyleri sildim öyle izliyorum emuları açınca göstermiyor national people national wild v.stürksattakiarkadaslar freshare bitis tarihi 12/11/2019 olmasina ragmen turksatta bulunanan nate geo kanallarini acmiyor ne yapmam lazim bilgisi olan ne yapmam gerektigini soylesin
arkadaslar freshare bitis tarihi 12/11/2019 olmasina ragmen turksatta bulunanan nate geo kanallarini acmiyor ne yapmam lazim bilgisi olan ne yapmam gerektigini soylesin
Kardeş fabrika ayarlarından 4.nolu seçeneği yani tüm keyleri sil hepsi bu kadar ilgili kanalların açıldığını göreceksin.arkadaslar freshare bitis tarihi 12/11/2019 olmasina ragmen turksatta bulunanan nate geo kanallarini acmiyor ne yapmam lazim bilgisi olan ne yapmam gerektigini soylesin