Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Slm bende yeni aldım beni de ekle kardeşim
slm bugün itibarıyla bende next makina 2000 HD kullanıcısıyım
Bir haftadır kullanıyorum.Yeni aldım.Sorunsuz..Beni de ekleyebilirsiniz.
Ustalar benim isyerinde minix hd uydu cihazi var. Televizyon ise LG dahili uydu alicisi yok. Ama modul girisi var. Filbox modulu taksam filbox paketinde ki kanallar acilir mi.
Tahminimce acilmaz gibime geliyor.
Ustalar benim isyerinde minix hd uydu cihazi var. Televizyon ise LG dahili uydu alicisi yok. Ama modul girisi var. Filbox modulu taksam filbox paketinde ki kanallar acilir mi.
Tahminimce acilmaz gibime geliyor.
modül girişi varsa tv de dahili, uydu alıcısı vardır mutlaka haydar ustam arkadaş dahili uydu alıcısının girişi varmı bir baksın bence gözden kaçmış
uydu alıcısı olmayan tv ye modül girişi koymazlar en azından ben görmedim bir yerde hata var ama nerde
Hayir yok dahili uydu alicisi. Modul girisi neden koymuslar anlamadim. Karasal anten girisi var. Connector girisi yok.
ilginç
modeli nedir yazabilirmisiniz bi bakalım netten
Hocam tvnin arkasi boyle LG 22MT47D LED TV
![]()
http://www.lg.com/tr/monitor/lg-22MT47D-PZ bunlar monitör tv olarak geçiyor evet uydu yok ama modül varda demiyor olsada ilginç neden koymuşlar saçma belkide yuvası vardır ama içi boştur ortak kasa kullanımından kaynaklı olabilir
Modül girişi olunca dahili uydu alıcısı olacak diye bir şart yok aynı tv bendede var modül girişi var ama dahili uydu alıcısı yok