Ustad ben alali 1 ay oldu benide listeye eklermisiniz.
Tabiikide eklerim kardeşim cihazınız hayırlı olsun güle güle kullanmanızı dilerim...
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Ustad ben alali 1 ay oldu benide listeye eklermisiniz.
Yeni aldım eklermisiniz
beni de eklermisiniz.Hafta içi aldım cihazı
Herkese iyi günler. İpTv satın alsam komşudan wi-fi yoluyla internete bağlansam yayınlarda kopma-donma vs. sıkıntılar yaşanır mı?
Cihaz Next 2000 hd.mini
İnternet %37
Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese iyi günler. İpTv satın alsam komşudan wi-fi yoluyla internete bağlansam yayınlarda kopma-donma vs. sıkıntılar yaşanır mı?
Cihaz Next 2000 hd.mini
İnternet %37
Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mantıklı, Teşekkürler.Zyab1903 kardeşim ıptv için ;Server hızıda senin hızında önemlidir bunu bi köşeyde tut yayını veren (nakil eden degil ana sunucu) sunucunun hızı ve kapasitesi sabit 3mb 50 kişilik yada 35 kişilk gibi sabit olması lazımki ! sen cihazda alış hızın 3 lerde iken donmasız tekrarsız izleyebil. test için forumdaki günlüklerden al izlerken okey tuşuna bas solda çıkan listenin altında kırmızıdan yeşile kadar uzanan seviye çubugu vardır ona göre test et hız yeterliyse ıptv server al kafan rahat olsun.
arkadaşlar ben modemden kullanıcı sayısını 6 yaptım şimdi ip yayınlarım donmaya başladı acaba kullanıcı düşürdüğüm içinmi hızım 24 mb vodafon
Bende next 2000 machina aldım. Bir hafta oldu süper bir cihaz eskiden beri next cihaz kullanıyorum.Next minix hd pembe cihazımda var.
arkadslar bende cihazı dun aldım size bazı sorularım var natgeo history gibi kanalları turkce olarak bulabilirmyim astra 4a ya baktım fakat bu kanallar sıfrelıydı ve tabi cok acemiyim s,zce yapmam gereken ayarlar varmı ve x panel url nerden bulabilirim:bull_head:
Benimde next 2000 hd var ilk cikti aldim ama beni eklemeyin eklenince ne oluyors@