Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Bugün itibarı ile bende next 2000 kullanıcısıyım
Merhabalar ben son yazılımı yükledim fakat ip tv güncelleme hatası veriyor ne yapmalıyım acaba
yarından itibaren bende next 2000 kullanıcısıyım
Hem satiyorum hemde kullaniyorum
Selamlar kardeşim öncelikle cihazınız hayırlı olsun güle güle kullanmanızı dilerim,cihaz üzerinde 1 yıllık FREE-SERVER yani ÜCRETSİZ bir paylaşım vardır.
AŞAĞIDAKİ linkte cihazınız ile ilgili tüm ayrıntıları bulabilirsiniz...
Selamlar kardeşim çanak çapı 60 lık ise o zaman size bir kaç kombinasyon önereceğim.
1.Hotbird merkez olmak üzere + 19*Astra + 1*Thor diyebilirim.(Yalnız Thorda çanak çapı biraz küçük olduğu için uydunun bazı TP lerinde sıkıntı yaşarsınız ama BELGESELLERİ izleyebilirsiniz.) Ben şahsen delikli çanak önermem şimdiye kadar hiç kimseye kullanmadım buna bende dahilim. GES marka bir tane 90 lık alın keyfinize bakın...
hocam selamlar
çanaklarımı ayarlattım hotbirte çevirttim türksatta ince ayar yaptırdım süper oldu kalite yükseldi.lakin daha önceden hotbirt olmadığı için bu hatanın yeni farkına vardım hotbirtten türksata dönünce sinyal yok hatası veriyor.ayrıca showdan atvye geçincede bazen sinyal yok hatası veriyor.çözümü konusunda yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
çok saygılar.
Cihazı cumartesi 11.oo sipariş ettim aynı gün kargolandı bugün öğlen işyerinde teslim aldım Teşekkürler djmehmet ve Nextburada.com . (daha kuramadım dizileri kaldırcam rtük başına geçip)
haydar 1966 hocam cihazım bugün geldi kurdum tanımaya çalışıyorum merak ettiğim kendime göre kanal listesini nasıl yaparım kanalları nasıl taşırım saygılar
Cihazı cumartesi 11.oo sipariş ettim aynı gün kargolandı bugün öğlen işyerinde teslim aldım Teşekkürler djmehmet ve Nextburada.com . (daha kuramadım dizileri kaldırcam rtük başına geçip)
12380v27500 frekansına bir türlü sinyal gelmedi neden olabilir saygılar
arkadaşlar yurt dışında yaşıyorum,dün tüm memlekete NEXT cihazlarını getiren arkadaşla konuşdum hafta sonu Next 2000 HD Minix Internet Machina memleketin tüm dükkanlarında satışa çıkacak,inşaALLAH cihaz geldiyinde kesin almaya karar verdim!
teşekkürler arkadaşlar.Sagolun.
haydar ustam gelenek bozulmadı kurulum sonu (7X24 teknik destek machina3d de olduğu gibi USTA ONAYI alındı ) cihaz yedeklerinde imzan var abim.