Çetinn onlara gerek kalmayacak her bölüm 4000 e çıktı şu an rahat ol ok .
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
A.Kadir üstat (xtream 5 adet ayrı panel 1000 kanaldan ayrı ayrı toplam 5000 kanal demek ) (Iptv server ) yükletirsem 1000 kanala kadar (sinema 1000 kadar)(Spor 1000 kadar)(Ulusal kanal 1000 kadar) vs böylece ayrı ayrı xtream 5 adet panel'e 5000 adet her bir xtream'e ayrı ayrı kanallar yüklenebilir mi?
A.Kadir üstat sen veya bu konu ile ilgili bilgisi olanlar bizleri aydınlatırsa memnun olurum. (Yukarıda bahsetmişdiniz daha sonraki yazılım işimizi görecek ama şu
an hemen server yükletelim diyorum) selamlar
Yazdıkların bildirildi muratt bakılacak .
Next her zaman bir numara niye?Destek veren arkadaşların mücadelesi sonucu.Varsa;Next yoksa yine next,hiç kimsenınde
borazanlığını yapmıyorum.Yeri geldimi varsa hataları baştan söylüyor ve yazıyorum.İyiye değil en iyiye ulaşmak için NEXT
2000 serisi hariç diğer modellerden birşey beklemeyin uzun ömürlü diye yıllardır yazıyoruz hala gidipte alanlar hatayı kendisinde arayacak olay bu kadar basit.2000 serisi olmasa next olmazdı 2000 hariç diğer hiçbir seride zaten tutmadı uzun ömürlüde olmadı yani sonuç dinleyin biraz ona göre cihaz model alın.
2000 serisi hariç diğer modellerden birşey beklemeyin uzun ömürlü diye yıllardır yazıyoruz hala gidipte alanlar hatayı kendisinde arayacak olay bu kadar basit.2000 serisi olmasa next olmazdı 2000 hariç diğer hiçbir seride zaten tutmadı uzun ömürlüde olmadı yani sonuç dinleyin biraz ona göre cihaz model alın.
İp tv bölümünde usb den listeyi görüyorum. Fakat oynatamiyorum.bağlanamıyorum diyor.lütfen yardım. USB den mu3 dosyası ile....1846 toplam kanallar. Baglanmadı ibaresi var.
Nete bağlı free share ile izlenen kanallar açık şifreli ler.
Acaba yeniden mi mu3 dosyasını oluştursam.
Ip tv killaniyorum