günlük paylaşılan free ccam ları şuan ike server varya eklesek sorun olurmu çakışırmı
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
çalışmayan cccam ı usn den siliyorum günceliyorum eski çalışmayan cccam tekrar geliyor c.hazda serever bölümünü resetliyorum tekrar günceliyorum eski çalışmayan cccam tekrar geliyor çaresi ne acaba bi yardım arkadaşlar
selamlar.arkadaşlar bir konuda yardım istiyorum. 2000 minix int.machinam var. forumda paylaşılan cccam adresini girdim.41 kart var bağlı diyor.fakat 13 ,19 ve astra 4 deki kanalları gezdiğimde cihaz mı çözüyor yoksa cccam ile mi seyrediyorum asla çözemedim. bir önceki pembe minixte şifreleme sisteminin harfi mavi oluyordu ve tamam baglı diyordum.bunu birçok kanalda ve uyduda denedim çözemedim.kısaca cccam ın çalıştığını nasıl görebilirim.uzun oldu özür diliyorum.sevgi ile kalın.
çok teşekkürler hocam.dediğinizi denedim.maalesef çözülebilen şifreli bir kanal bulamadım.aslında şunu merak ediyorum.para ile cccam alan biri seyrettiği kanalı aldığı adreslemi seyrediyor yoksa cihazının marifetimi?bunu info barda veya başka bir şekilde görme şansım varmı.teşekkürler.
slm next 2000 hd mini de bende iptv üyelik test istedim dogru yazmama ragmen xpanel hatası veriyor nedendir acaba kapatmamız gereken bir yer varmı acaba
dosya hazırladık direk yükledik diyelim başka bir ayarı açmak gerekmi free ik server çakışırmı nasıl çalıştığını anlıcam
Bilgileri cihazınıza doğru girip aktif ettiyseniz, aktif kart sayısı görünür ve bağlı olduğunun bildirimi gösterir. Almış olduğunuz cccam hangi uydu ve paketleri açıyorsa uydu yayınlarında o kanalların üzerine gelip bir kaç saniye beklediğinizde kanallar açılır, testleri yabancı uydularda yapın.herkese merhaba,CCcam server test yayını aldım,bilgileri burada anlatıldığı gibi Manuel olarak girdim,ancak yayına nasıl ulaşacağımı anlamadım,kumandadan nereye basmalıyım,bulamadım,yardımcı olursanız sevinirim