Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
iyi akşamlar. hata nerde bilemedim ama bu son yazılımı yükledim ama vod bölümünde hiç birşey çıkmıyor, youtube çalışmıyor, filmon da çalışmıyor. makina da kayıtlı ıptvler açılmıyor. yanlış olan ne acaba. yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar benım free server bitiş süresi halen değişmedi...17.11.2017 yazıyo..neden değişmedi acaba?
iyi akşamlar. hata nerde bilemedim ama bu son yazılımı yükledim ama vod bölümünde hiç birşey çıkmıyor, youtube çalışmıyor, filmon da çalışmıyor. makina da kayıtlı ıptvler açılmıyor. yanlış olan ne acaba. yardımlarınızı bekliyorum
Tüm forum arkadaşlarımıza iyi akşamlar.
Bugün cihazımı açınca ekrana gelen uyarıyla 1.574 yazılımını sorunsuz indirdim. Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
Free server denilen bölümde izlenebilecek kanallar var da bende mi açılmıyor diye merak etmekteyim, zira -benim liste normalse- bildiğimiz yerli kanallar ve birkaç alt başlıkta 3'er 4'er kanalın olduğu yabancı kanallar var.
Vod denen bölümde de -yanılıyorsam özür dilerim- cihazı aldığımdan beri varolan ve güncelleniyorsa farkedemediğim 500-600 civarı film var.
Sizlerde durum farklı ise beni doğruya yönlendirmenizi rica ederim.
Bir de ücretli/ücretsiz iptv adresleri girdiğimiz yere sanırım xpanel diyoruz, xtream farklı bir bölüm müdür? Önemli bir şey ise xtreamle ilgili en basit seviye anlatımın olduğu bir sayfa var mıdır?
Cihazım next 2000 hd machina. Freeserver bitişi 08/2018. Yazılım 1.574.
İlgisiz sorularsa ve ilgisiz yere yazdıysam kusura bakmayın, gerekirse ve siliniyorsa silerim. İyi akşamlar
Arkadaşlar benim cihaz en son yazılım 1.574 olmasına ragmen cihaz kilitlenip kalıyor ne yapmam gerek 5 dak demeden kilitlenip kalıyor fişi cıkarıp takmam gerekiyor
Merhabalar Bu yazılımı yükledikten sonra B.Sport kanalları açmamaktadır.
Merhabalar Bu yazılımı yükledikten Astra larda bulunan beinsportlar açılmamaktadır
S.aleykum..karbon hocam elinize saglik..calismalarinizda basarilar dilerim..bir soru sorsam acaba yanitlamaya vaktiniz olurmu?uzun suredir sorunsuz calisan machina son 20 gundur donmalar takilmalar olmaya basladi..bir ara internetten guncelleme geldi onu yaptiktan sonra sanirim bu son guncellemeniz olan 27 ekim 2017 yaziyor. Ayrica daha once sifreli yabanci yayinlari rahatlikla cozen cihazda artik hic acilmiyor..sadece sifreli kanal yaziyor..( private , dorcel,eurosport,discovery chanel gibi genelde kanallar polonya uzantili sanirim.telefonica uydusu gibi) Bende usb ye son yaziliminizi indirdim.birde onunla yuklemeye calisacagim..acaba sorun nerdedir.ayni uydularin sifresizleri aciliyor.sifrelileri acaba keyler mi cozemiyor artik..yardimci olabilirseniz sevinirim..saygilar.
arkadaşlar hotbird uydusunda nickelodeon tv izliyorduk 20 25 dk açık kaldı sonra aniden dondu şifreli kanal yazıyordu kumandadan kanal değiştirmek istedim hiç tepki yok anca elektrik kesip yeniden taktım cihaz kendine geldi bu şekilde sorun yaşayan varmı
birden fazla cccam varsa ve hepsi açık konumda ise yapar ayrıca, freeshare de açık oldunu duşunursek sorun yaşarsın.
evet 3 adet free ccam vardı onları kapayım deneyim