Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar öncelikle site arkadaşlarımın ve islam aleminin mübarek bayramlarını kutluyorum. Sorunuma gelince daha önce siteden son yazılımı yükledim.Daha sonra son yazılım internetten verilince onu yükledim.X PANELE yüklediğim ipler bazı donuyor makine kitleniyor cihazı fişten çıkarıp tekrar takıyorum yazılımı attıktan sonra fabrika ayarlarında 1.sıradaki kullanıcı ayarlarınıda resetliyorum sebebi ne olabilir.
son yazılımı ben de attım ve bu güne kadar yaşamadığım kilitlenme sorununu bende yaşıyorum.kilitlenme x panelde oluyor. kumanda çalışmıyor.fişten çıkarıp tekrar akım verince düzeliyor.(kullanıcı ayarlarında 1 nolu seçeneği bende resetliyorum yazılım sonrası.)
Haydar hocam hemen üzerine alınmışsın bu bayramda diye ilk kez olmuyor sizin cihazda şakır şakır çalıştığını belirtiyorsunuz ben ve yukarıdaki arkadaşların aynı şikayetlerine ne demeli sizin cihazda aynı bizim cihazda demekki bir yerlerde bir anormallik var ne ise Dost abimizin belirttiğine göre bunu doktor hocamızı meil ile iletiriz. Ben ve benim gibi cihazda kilitleme sorunu yaşayan arkadaşlarımız Sayın Dost abimizin yazısının altında bulunan Doktor hocamıza sıkıntılarını iletirlerse herhalde bir çaresine bakarlar.
Arkadaslar bu frenkasda benim makine sinyal kesiyor 12882 h27500 sizkerde aynimi
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Yeni yazılımı yükledim cihazımı tamamen resetledim (Kentsel dönüşüm nedeni ile başka bir eve taşındım 3 uydulu merkezi sistem ) önce 1 de resetledim kendimce gereksiz kanalları silerken cihaz kilitlendi.8 li dayzekten normale 1.0 aldım kanal düzeni yaptım tekrar cihaz kilitlendi ve NoChannel uyarısı verdi .tekrar 4 seçenekle resetledim ayarlar kanal düzeni softcam key kütüphanesi cccam ve biraz ugraştan sonra cihaz yoluna girdi (bu arada cihaz oto güncelleme görüyor yapmıyor !yeni yazılım yok uyarısı veriyor bende kapadım).
Evet Dt6767 ve Hasan55 bende kilitlenme durumundan etkilendim konuyu bu yüzden yazdım şimdi aynısını DoktorNext hocamıza e postayla iletmek düşüncesindeyim sizlerde yazarsanız umarım ufak bi katkımız olur.
"doktor next" [email protected]
ağzına sağlık hocam özür dileyerek bile sorayım machina için yazılım artık seyrek veriliyor birkaç yerde okudum yazılım desteği de kesılecek bu cihaz için siz ne dersiniz bu konuda şimdiden tşkler cvp içinYazılımda emeği geçen başta DOKTOR civanıma KORELİ yazılımcı kardeşlerimize ve bizlere ulaştıran sevgili @KARBON kardeşime çookkk TEŞEKKÜRLER.
ağzına sağlık hocam özür dileyerek bile sorayım machina için yazılım artık seyrek veriliyor birkaç yerde okudum yazılım desteği de kesılecek bu cihaz için siz ne dersiniz bu konuda şimdiden tşkler cvp için
ağzına sağlık hocam özür dileyerek bile sorayım machina için yazılım artık seyrek veriliyor birkaç yerde okudum yazılım desteği de kesılecek bu cihaz için siz ne dersiniz bu konuda şimdiden tşkler cvp için