Yazılımı usb ile yüklemelisiniz http://www.next.web.tr/attachments/2018_10_19_v1739_r380_2000hd-zip.10704/ indirin içerisinde sonu abs. olan dosyayı usb kayıt ederek cihaza yükleyin.
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Benim cihazimda hala v.1737 var onu da az once yeni güncelleme var dedikten sonra yaptim kontrol ettigimde güncelleme yok diyor nedeni ne olabilir
slm benim soyle bır sorunum var v.1735 de emu ıle acılan bazı belgesel yayınlarını guncelleme yapıp v.1737 ye gesıs yapınca seyredemez oldum bu yenı guncellemede de sonuc aynı daha oncesınde fabrıka ayarı yapmıs olmamdan dolayı problem olabılırmı altta ıks bıtıs tarıhı 2019 gosterıyor ama acılmıyor.
Dün internetten yeni softcam attım her iki cihaza benim cihaz acmazken diğer cihazda açıyor yanlız interneti kesince yayın gidiyor kablo takılıyken sorun yok.
Teşekkürler dediğinizi yaptım açılmıyor sorun aynı internete aynı iki cihazın bağlı olmasından olabilirmi acabamenü > güncellemeler >internetden güncelleme> Ana yazılım yazan alana gel Key1 bul güncelle ardından key 2 bul ve güncelle IKS açık olsun.....
İks süresi aktif 9 2019 a kadar yanlız ben ful fabrika ayarı yaptım sistemsel bir sorun olmuş olabilir güncelleme key iks hepsi tamam ama alt kattaki cihaz açıkken bende ilginc açılmıyor.IKS aktifmi süreniz devam ediyorsa sorun olmaması gerek Next 2000 HD Minix İnternet Machina FREE SHARE (ÜCRETSİZ SERVER) Aktif etme bi göz atın.