Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Arkasalar internet baglantisi kapattinizda kanallar Sari kaliyor sizdeee nasil
Haydar usta deyim cozum yoksa ses cikarma bana cevap varsa ses cikar hangi kanal cozuk diyemi bakcam yoksaa yanim sonse daha iyi degilmi en azindan bilinirrr
Tm sen de oku ama adminsen bu kanalda sorun cozmeyi bilmiyorsan bilenler versin
Redline cihazda girdiğim xpanel hesabını next 2000 macina internet cihaza atmak istiyorum fakat next 2000 de port a ne yazılır redlane de port seçeneği yok yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler
Site yetkililerine ve tüm üyelere selamlar, böylesine güzel bir destek forumu yarattığınız için teşekkür ediyorum. Buradaki tavsiyeler ile Next 2000 HD cihazını satın aldım ve paylaştığınız yazılım ile uydu alıcımı en son sürüme güncelledim. Uydudan inanılmaz memnunum. Umarım bu cihaza olan desteğiniz uzun yıllar devam eder. Saygılarımı sunuyorum...
Bu cihazdan almayı düşünüyorum ancak bi kaç sorum olacak kullanan arkadaşlara,
PowerVu,Tanberg,Biss ve ccam özellikleri varmı
HD VE SD Görüntüsü nasıl
Kanal geçiş hızı nasıl
arkadaşlar next 2000 cihazımda bi kaç kanal silmek istediğimde bütün kanallar siliniyor.4 adet uydu dan yayın alıyorum...kanal silme esnasında cihaz donma yapıyor.fişten söküp taktıgımda tüm kanallar silinmiş olarak cihaz açılıyor.bu neden kaynaklanıyor.nasıl düzeltebilirim?iki gündür üçüncü defa kanal yüklemesi yapmak zorndayım ve kanalları yeniden sıralamak durumundayım?
Sevgili kardeşim sorularıza nacizana cevap vermeye çalışayım...
1.Powervu+Tandberg+Biss+1 yıllık Free-server cihazda mevcuttur.(Ayrıca Cccam hesabı girilebilmektedir.)
2.Cihaz gerek HD gereksede SD yayınlarda görüntü gayet BAŞARILIDIR.
3.Kanal geçiş hızıda gayet iyi şekilde ve tatmin edici zaman süresi içinde olmaktadır.