Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Bazı videoları 360 bazılarını 720 açıyor: yani 720 desteklemiyor değil 720 de izliyorum ben çoğunda.youtube goruntu kalitesi 360, 720 desteklemedi
Haydar kerdesim,menu ayarlar aynen sizin anlatdiginiz gibi yapiyorum her zaman ,bu sefer bu yazlimda olmuyor youtub 720, internet hizi 20MbpsYOUTUBE de videolarda herhangi bir sıkıntı görünmüyor bu cihazda bunun için bir ayar mevcut sanırım UNUTULUYOR.!
1.M+ tuşu OK.
2.Karşımıza gelen menüden İZLEME AYARLARI bölümü OK.
3.Resim kalitesi YÜKSEK olarak seçilip EXIT tuşuna basılarak gelen soruya EVET denilip hafızaya alınacak.
4.Sonrası AŞAĞIDAKİ resimlerde....
Haydar kerdesim,menu ayarlar aynen sizin anlatdiginiz gibi yapiyorum her zaman ,bu sefer bu yazlimda olmuyor youtub 720, internet hizi 20Mbps
Yazılımlarda emeği geçen herkeze ve bizlere bu yazılımları ulaştıran Sayın Carbon ustama teşekkür ederim.
Gerçekten bu cihaz üzerinde çalışmalar ve düzenlemeler diğer next cihazlara göre daha fazla cihazı ilk alanlardan biri olarakta gayet memnunum.Burada şunu belirtmek istiyorum elimde next in yine mini Amigo Plus cihazı mevcut bu cihazımda 5adet XPanel listesi var bunların İP listelerine girildiğinde tabiki bu İPler her biri değişik İPler Amigo Plusta liste olarak sıralanıyor ve bizler istediğimiz bölümü sana neyi seyretmek istiyorsak hemen o kanalı bulup izliyebiliyoruz. Örneğin liste şu şekilde sıralanmış Spor kanalları, Sinema,Müzik,Belgesel,XXX, Fransız Kanalları,Alman kanalları,İtalyan kanalları vs. oysa 2000 machinede bu zamana kadar verilen yazılımlarda böyle bir konuya değinilmemiş 20.000 kanal listesi içinde insan kanal aramak zorunda kalıyor buda bayağı sürüyor. Önümüzdeki yazılımlarda bu konuyu yazılımı çıkaran arkadaşlarımız göz önüne alırlarsa bu cihazı kullanan arkadaşlar aradaki farkı görecekler istediği ve izlemek istediği kanallara anında ulaşacaklardır. Tüm forum çalışanlarına ve forum arkadaşlarıma selamlar.